Sari la conținut

Postări Recomandate

masina avea 4 km la bord, pai da ei se bazeaza probabil pe faptul ca ii recomanda la clienti sa opreasca la vreuna dintre cele 2 benzinarii din apropiere - max 500 m - astfel nu isi vor da seama ca rezervorul a fost cam uscat la preluarea masinii

in fine cei 5 l de combustibil nu imi pare nu stiu ce - mai ales ca la achizitie de la ei am economisit peste 2000 de euro

iar pana la urma tot a trebuit sa umple un pic :hmm:

Sa o folosesti sanatos si sa ne vedem la intalnirile noastre saptamanale la tg.mures. Daca imi trimiti nr de tel pe PM te sun cand ne mai intalnim.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

De cand am Duster-ul, ca si la Logan, fac plinul ochi dupa ce se aprinde becul si mai putin de 63-64 litri nu au intrat niciodata. Din ce am observat pare sa fie la fel rezervorul cu cel de la Logan.

Specificatiile producatorului sunt una... realitatea este alta! Da, in rezervor incap undeva intre 65-70 litrii de carburant (de la gol/uscat la plin pana in buza)

Da, confirm, pot intra in rezervor pana la 70 litri. Am descoperit asta cand un baiat rabadator de la un Petrom mi-a alimentat 57 de litri de motorina in momentul in care mai aveam doua liniute in bor

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...