Sari la conținut

Probleme tehnice datorate amatorismului din service

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

AM creat acest subiect pentru a ne putea infatisa problemele si nemultumirile legate de intretinerea in perioada de garantie a masinilor noastre. Incep eu cu o problema destul de grava pentru care va

Da, am patit si eu. A fost strans mult mai tare decat trebuie. Garnitura aia de cauciuc a filtrului aproape imbraca buza metalica. am avut noroc ca nu a crapat sa ma lase fara ulei pe te miri unde. De

Asa e! Baga presiune pe ei! Ameninta-i si cu diverse institutii (recte Protectia Consumatorului). Si nu cu baiatul din Service, care munceste si nu stie ce face! Baga discutii cu sefii!

Posted Images

Eu pana acum am auzit cuvinte frumoase despre reprezentanta dacia renault de la iesirea din brasov spre sinaia.

Eeee... Vezi ca exista si o alta varianta decat sa-ti scoti peri albi cu prietenii vostrii din Tg Mures!

Cam aceasi lucru am facut si eu de-a lungul timpului... (e-adevarat ca in Bucale avem mai multe variante) Am cautat Service-uri pana am reusit sa ma stabilizez la unul. Pana prin 2005 mergeam cu masina la Pitesti sa-mi fac chiar si reviziile (nu mai vorbesc de alte reparatii)

Service bun in BV este si Sicaro pe drumul Harmanului. Cu acest service este deschisa discutia de catre Asociatia Club Duster pentru discounturi substantiale doar pentru membrii ACD. In curand se va semna si un contract in acest sens.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 8 months later...

Intentionez sa imi adaug un subwoofer si o statie audio la masina si avand in vedere ca nu doresc neaparat sa pierd garantia la masina, sun azi la Vocea Clientului sa ma interesez cum sta treaba. Nu sunt chiar off-topic.

Ce imi spune tipa de acolo:

Daca montez la un service oarecare, pierd garantia pe partea respectiva la autoturism.

Daca montez intr-un service agreat Dacia, primesc garantie la montaj insa in continuare pierd garantia la piese pe partea respectiva.

WTF?

Cum vine asta?

Normal ca prefer sa montez chestiile alea la un service care face asta zi de zi si are experienta in domeniul respectiv decat intr-o reprezentanta de service Dacia unde probabil nu se pricep la fel de bine. Totusi, de ce pierd garantia daca totusi as alege sa o fac intr-un service Dacia?

Link spre post

De obicei un sistem audio suplimentar presupune alimentari separate cu energie electrica de aici afectarea sistemului electic al masinii (baterie, alternator). Pe langa asta daca este facut ca la carte aici mai discutam si de perforarea peretelui frontal pentru cabluri, demontare chedere sau mochete si lista poate continua.

Atata timp cat modificarea apare la un sistem al masinii care nu este "din fabrica" se pierde garantia sistemului respectiv.

Pe de o pare ai dreptate, de unde sa stie mecanicii din service sa faca un asemenea montaj daca nu apare in schemele lor de lucru,

Link spre post

Ce vorbesti? Pai daca se monteaza intr-un service Dacia,

cum sa se piarda garantia? Daca ei il monteaza, inseamna ca stiu ce fac, doar sunt Dacia. Ar putea refuza montajul unor exhipamente care ar putea afecta nush ce... Eu zic sa mai insistati la VC. A doua sau a treia oara abia stuadiaza problema mai serios, din proprie experienta!

Link spre post

Daca modificarea se refera la schimbarea unei boxe poate. Dar aici vorbim de Modificarea completa a sistemului electric. Apelul la vocea clientului nu ajuta cu nimic, poate doar la pierderea totala a garantiei, eu unu asa as face.

Si ca fiu off-topic nitel, Nu pricep de ce apelati vocea clientului sa anuntati dacia ca vreti sa modificati masina? Mi se pare usor aiurea sa ii sunam sa ii intrebam daca putem sa modificam masina dupa vointa proprie.

Revenind la subiectul anterior situatia este foarte simpla, modificarea sistemului electric duce la pierderea garantiei la sistemul electric, nu are nici cea mai mica importanta unde este efectuata.

Link spre post

Pai daca asa merg lucrurile pierd o gramada de potentiali clienti, de ce as merge la Dacia daca tot e sa pierd garantia. Nu prea au gandit-o cum trebuie aici. Auzi, garantie la montaj, cu ce ma incalzeste pe mine asta daca imi anuleaza garantia pe partea electrica sa zicem la masina.

Daca asa stau lucrurile probabil ca am sa pierd garantia la masina, eu unul imi este greu sa stau cu masina stock atata timp, trebuie sa ii aduc unele modificari, altfel ma plicisesc de ea :)

Si da, am considerat ca mai bine sun si intreb, si ma documentez direct la ei inainte sa fac un prim pas. Cu siguranta daca vor mai suna alti 10 insi, probabil la al 11 lea ii vor spune sa mearga in service la Dacia ca sa isi poata pastra garantia la masina, cine stie..

Link spre post

Orice producator o sa iti anuleze garantia la masina, sau la orice alt produs in momentul in care aduci modificari produsului respectiv.

Dacia iti garanteaza o masina cu un sistem electric. Nu iti mai garanteaza nimeni sistemul respectiv dupa modificare. Pur si simplu. Ca au recomandat modificarea in sistemul dacia e normal sunt bani care intra in contu lor. Dar modificarea e modificare. Si sincer pot sa sune si 5000 de posesori ca vor sa isi modifice masina politica va ramane aceeasi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...