Probleme motor 1.5 Dci 110 cp - Balta de ulei sub masina
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
Salutare si La multi ani! Am uitat sa revin cu un raspuns. Am rezolvat mutand cablurile de pe una pe alta, 95% este rezolvata, inca mai agata un pic la iesirea din treapta a 2-a(nu se duce mereu singura in neutru). Unul din cabluri a ajuns cu greu, era mai scurt. Legat de cod, peste tot pe unde am incercat, mi se dadea aceasta timonerie in loc de cea care era pe masina(ele fiind echivalente, iar codul de pe masina nu se mai gaseste). Bine ca a mers si asa. Multumesc pentru ajutor!
-
Este bine ca martorii s-au stins si nu a mai aparut nici un mesaj in bord, asa cum bine /corect a scris si @t0rquemada au fost martori portocalii (deci se poate circula cu atenție și limitare …) iar cauza pare sa nu fie una grava. Iar daca tot o sa mergi la un tester sa vezi totusi ce coduri de eroare sunt atunci sugestia mea este sa se scaneze toate calculatoarele masinii, conteaza insa si programul de diagnoza (preferabil dedicat Dacia /Renault), statusul erorilor, contextul aparitiei, contextul actual, date complementare (numar aparitie defect, kilometraj ultima /prima aparitie defect, parcurs pana la aparitie), etc. … si este de apreciat daca oferi si un update, experienta ta putand sa fie de folos si altora
-
Multumesc pentru sfaturi. A doua zi martorii s-au stins si nu a mai aparut nici un mesaj in bord. O sa merg la un tester sa vad totusi ce coduri de eroare s-au memorat. O zi buna
-
De ccdumitrescu · Postat
Vand Duster 2021 1.5 Dci 4x4,SL Orange, ,cumpărată de noua : -36900 km reali -este full option ,fara piele -anvelope AT Khumo -schimbate in 2025 - acumulator schimbat pe 30.12.2025 -istoric service Schimb cu auto 4x4 , Toyota ,Mazda , etc Pret 16.000 euro
-

Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.