Sari la conținut

Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!

Postări Recomandate

Tin sa-ti spun ca de mine s-a luat politia odata de proiectoare puse pe bara! Aveam 4 bucati. Paradoxal, a vrut sa mi le sparga!!! Am ramas mut! Nu stiam de ce-mi cere un ciocan! Am dat-o la pace si am scapat cu ele intregi. Daca vrei sa-ti pui asa mari, fa cumva sa fie demontabile. Le folosesti doar la nevoie...si nu pe strazi. Oricum, au putere, lumineaza super!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 357
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomandarea Renault:   http://www.focal.com/renault/en/   pentru boxe

Salutare colegi,   Astazi am montat si eu protectiile la aripi si bandourile pe usi, arata demential. Timp total alocat lucrarii - 3h cu tot cu spalatul masinii... foarte mult mi-a luat cura

Inca cateva poze:

Posted Images

Nu, din cate stiu eu semnalizarea de autostrada consta in faptul ca tu actionezi scurt semnalizatorul si el semnalizeaza de 3 ori. E util cand schimbi benzile.

S-ar putea sa-i zica si "one touch turn signal"

Editat de ambvision
Link spre post

Aia cu semnalizarea de 3 ori cand actionezi parghia scurt este implementata pe toate modelele de duster (scrie si in cartea tehnica). Cand ai spus "semnalizare de autostrada" si eu m-am gandit la ce a spus @masiu: aprinderea automata a avariilor la franarea de urgenta. Cred ca am citit despre asta undeva (nu mai stiu sigur unde dar parca era ceva oficial: carte sau brosura informativa) si ziceau ca noul Duster are optiunea asta. Eu unul n-am reusit sa o activez ca nu mi-a intrat niciodata abs-ul la o viteza de peste 80 km/h (cred ca trebuie sa ai si o anumita viteza ca sa se aprinda avariile cand intra abs-ul).

Later Edit

Toate modelele de Duster PH2

Editat de cosminium
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...