Sari la conținut

Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 357
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomandarea Renault:   http://www.focal.com/renault/en/   pentru boxe

Salutare colegi,   Astazi am montat si eu protectiile la aripi si bandourile pe usi, arata demential. Timp total alocat lucrarii - 3h cu tot cu spalatul masinii... foarte mult mi-a luat cura

Inca cateva poze:

Posted Images

este ingenioasa aceasta dublura, practica, insa cred ca este foarte periculoasa!

la o tamponare posterioara, care poate fi si violenta, cei care se gasesc pe bancheta din spate vor suferi rani destul de grave,

mai ales ca acea dublura este facuta din lemn.

poate din polistiren e mai putin periculoasa, nu stiu................

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

catadiopri cu leduri

De unde le-ai achizitionat ? Sunt interesat .

0722133390 ma suni si iti dau nr

sunt originali

eu nu vand nimic, ptr catadoiptri ( fara benzi cu leduri montate) puteti suna la 0741 511420. Vreau sa-mi incarc cartela daca sunt sunat, nu puteam sa pun nr lui de tel pana nu aveam acceptul lui.

Cred ca nu ai inteles. Intai pui poze cu catadioptrii cu leduri apoi cand esti intrebat de unde le-ai achizitionat (adica cu tot cu leduri pentru ca asa ai pus pozele si e normal ca oamenii sa intrebe cat costa ceea ce ai pus tu in poze) ai spus "ma suni si iti dau numarul" si aici fac o paranteza (daca te suna 200 oameni pentru niste amarati de catadioptrii stock de fabrica pe care ii gasesc la o simpla cautare pe Google nu cei modificati cu leduri din poze si le dai numarul nu este acelasi lucru cu a-i pune numarul aici pe forum ?) adica pentru cei care te suna nu ai nevoie de aprobarea celui in cauza dar pentru ai pune numarul aici pe forum ai nevoie de aprobare ?

Da, poate nu inteleg eu.

In sfarsit ca sa elucidam misterul intreaba-l pe partenerul tau de afaceri cat costa catadioptrii cu tot cu leduri, cabluri, tva si telefoane si apoi cere-i permisiunea pentru a posta aici un raspuns adecvat intrebarilor care ti se pun.

Link spre post

fratilor... Daca omul nu vrea sa puna numarul, nu vrea si gata! E o problema foarte simplu de rezolvat. Il sunati, vorbiti cu el si aflati toate detaliile. Ce-o fi asa de greu...

@lucian27b, as avea rugamintea la tine sa-ti editezi postul in care ti-ai publicat nr de tel si sa-ti stergi nr de acolo. Cine vrea INFO, sa se rezume la PM.

Haide sa revenim la topicul care spune "Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!" si cu asta basta. pana la urma asta e un topic care se adreseaza imbunatatirilor facute la masina si, daca cineva a facut ceva ca imi surade si mie... il abordez si pe PM pt info suplimentare.

Felicitari @SANDOKAN pentru realizare.

Link spre post

Pai de ce colegule sa suni pentrui a afla pretul unor catadioptrii stock fara modificari cand lumea intreaba cat costa cei modificati de el sau altcineva pozati in functiune si puse pozele aici.

Din partea mea sa-l sune 'nspe insi pe 'nspe numere de telefon ascunse, secrete, aprobate pentru publicare sau mai cum vrei tu sa le spui dar daca pui o poza cu un reper modificat atunci pune si detalii despre pret, durata executie si altele ca asa e normal si corect pe toate forumurile si pe urma spui "daca va intereseaza sunati-ma sa va dau numarul celui care vinde catadioptrii stock si ala dupa ce cumparati catadioptrii stock de la el o sa va dea numarul celui care face modificarile la ei".

E greu rau de tot.......

Ne scarpinam cu mana stanga in urechea dreapta si pe urma spunem "las-o ba ca merge asa"

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...