Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

Si eu am facut un upgrade folosind boxe component Hertz Dieci DSK 130.3 http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-systems-dieci-dsk130_3/

Am un castig pe medii si inalte. Pe joase cred ca am pierdut ceva. Un mare castig este puterea si claritatea chiar si pe volum 80%. Nu mai exista distorsionare. Aici ajuta si insonorizarea facuta usilor fata(19 coli silent coat) si pe spate cred ca undeva la 15 coli.

Pe spate, vreau sa iau Kicker 40CS54. Am auzit ca ar avea un sunet placut si joase mai din belsug.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Teoretic CDul audio ar trebui sa aiba cea mai mare fidelitate (nu are compresie). Sincer nu stiu daca mobilele pot sa play-eze format FLAK, si asta ar fi interesant de comparat :)

Majoritatea telefoanelor actuale pot reda fisiere FLAC dar asta nu ajuta la nimic....pierderile de calitate sunt din cauza transferului prin Bluetooth care comprima si reesantioneaza. Daca fiserele FLAC sunt puse pe HUD (medianav) ar fi ceva numai ca ultima versiune testata de mine 4.0.2. nu suporta acest codec :-))

Link spre post

La o insonorizare ma gandesc si eu. Dar vreau sa o combin si cu o antifonare interioara, ma gandesc la ceva mai mult fonomin (sau cum ii zice) pe sub mocheta, prin plafon si portbagaj. Daca as stii pe cineva prin zona care lucreaza curat si frumos, as face-o, nu imi vine sa ma duc la orice Dorel sa imi desfaca masina si sa scartaie tot dupa.

Editat de DonQuijote
Link spre post
La o insonorizare ma gandesc si eu. Dar vreau sa o combin si cu o antifonare interioara, ma gandesc la ceva mai mult fonomin (sau cum ii zice) pe sub mocheta, prin plafon si portbagaj. Daca as stii pe cineva prin zona care lucreaza curat si frumos, as face-o, nu imi vine sa ma duc la orice Dorel sa imi desfaca masina si sa scartaie tot dupa.

Salut, eu mi-am antifonat usile pe interior si plafonul cu un covor cauciucat, covorul este special pentru vibratii, antifonare si altele. L-am achizitionat din Decathlon. Inca nu mi-am schimbat difuzoarele din fabrica si vreau sa-ti spun ca sunt multumit, se simte diferenta.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link spre post

Salut, eu mi-am antifonat usile pe interior si plafonul cu un covor cauciucat, covorul este special pentru vibratii, antifonare si altele. L-am achizitionat din Decathlon. Inca nu mi-am schimbat difuzoarele din fabrica si vreau sa-ti spun ca sunt multumit, se simte diferenta.

ai desfacut fetele de usi? Ceva fotografii sau alte detalii care ar ajuta ai?

Link spre post

Da am desfacut feltele, am curatat, sters cu diluant dupa care m-am apucat de treaba. Izolatia este lipita cu un produs gen prelandez (cred ca asta este denumirea exacta) Atasez niste poze

post-3554-14496394524071_thumb.jpgpost-3554-14496394775927_thumb.jpgpost-3554-14496395016583_thumb.jpg

Link spre post

Nu am gasit la Decathlon materialul folosit. Da un link te rog. Cat a costat? Care sunt efectele?

Eu am folosit silent coat.

As vrea sa fac o antifonare si in spate si as cauta materiale alternative cu un pret mai mic.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Editat de psystem
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...