Sari la conținut

Cat ghinion sa ai?

Postări Recomandate

Brrrrrrrrrrrrrrr...sudura,,,,brrrr. Atentie, se pare ca asiguratorii au tras linia de sfirsit de an si au curatat conturile. Cel putin noi ( si Dacia Service ) stam si asteptam de o luna un dosar de constatare la un MCV dosar innecat undeva la cineva cindva la ASIROM.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 102
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am ridicat masina. Arata ca noua.

Diferenta intre noua si ea e de 14800 km. In rest ma simt cu ea ca in prima zi.

Acu mi-am adus aminte. Nu stiu daca mai poti face ceva dar pe viitor informatia e utila pentru oricine e implicat in incidente de genul asta (clare). Cand cel vinovat de accident are asigurare la o c

Posted Images

Mda... am si eu peste o luna de cand astept niste bani de la CARPATICA... Sa vedem ce vor zice. A trecut de mult termenul legal... Noroc ca a fost paguba destul de mica si am platit singur reparatia - pana sa recuperez de la RCA.

Cat despre accident.... Da, imi pare rau... Va trebui urcata pe rampa si verificata planeitatea rotii + in cel mai bun caz refacut paralelism si pe spate (parca ai 4WD ? daca e cu 2WD... doar de vazut de mai sunt paralele rotile),

Chiar ca masina rosie ti-a ridicat aripa in sus - de unde sifonarea. Ma mir ca nu s-a spart geamul ala din spate.

Vad niste puncte ciudate si la intersectia cu portiera spate - dar si pe marginea hayonului. Cum s-a ajuns acolo ? Sau doar pozele au niste puncte albe ciudate?

Bine ca nu a fost pe dreapta masinii, unde e si gura de alimentare - ar fi fost mai complicat.... Verifica oricum bine sa nu ai daune si la alte repere - gen usa spate, hayon etc.

Multa bafta !

Link spre post
Mda... am si eu peste o luna de cand astept niste bani de la CARPATICA... Sa vedem ce vor zice. A trecut de mult termenul legal... Noroc ca a fost paguba destul de mica si am platit singur reparatia - pana sa recuperez de la RCA.

Cat despre accident.... Da, imi pare rau... Va trebui urcata pe rampa si verificata planeitatea rotii + in cel mai bun caz refacut paralelism si pe spate (parca ai 4WD ? daca e cu 2WD... doar de vazut de mai sunt paralele rotile),

Chiar ca masina rosie ti-a ridicat aripa in sus - de unde sifonarea. Ma mir ca nu s-a spart geamul ala din spate.

Vad niste puncte ciudate si la intersectia cu portiera spate - dar si pe marginea hayonului. Cum s-a ajuns acolo ? Sau doar pozele au niste puncte albe ciudate?

Bine ca nu a fost pe dreapta masinii, unde e si gura de alimentare - ar fi fost mai complicat.... Verifica oricum bine sa nu ai daune si la alte repere - gen usa spate, hayon etc.

Multa bafta !

Da, daca era pe dreapta deranja 2 alimentari, benzina si gpl, nu e afectata usa si hayonul, am 4x2, vom vedea la constatarile mai amanuntite daca e deranjat si altceva. Nu rosia m-a cocolosit ci taxiul opel caravan ricosat din impactul cu rosia care nu a facut stop.

Link spre post

Azi fost din nou la Dacia pentru reconstatare la capitolul directie si roata. Concluziile: roata nu este afectata, dar directia da, in marjele normale permise, dar avand in vedere ca exista modificari, chiar si in aceste marje, se va interveni si aici. Pe langa inlocuirea completa a aripii lateral stanga spate si inlocuire spoiler. Ma tine in loc anexa 2 care se emite de catre politie in caz de accident cu victime. Apoi, sper sa functioneze bine relatia carpatica-dacia si retur

Link spre post

Nu vreau sa generalizez, dar foarte multi soferi care conduc pe strazile din Romania, sunt PERICOL PUBLIC pentru pietoni sau/si eventual alti participanti la trafic. Bunul simt si respectul fata de ceilalti nu exista cu desavarsire. Daca politele RCA ar fi scumpe ca in tarile vestice, sa platesti minimul 50 euro lunar pentru cea mai mica categorie de masina, soferii probabil ar fi mai cumpatati. Pedepsele daca ar fi puse in aplicare nu pe baza de cumetrii/nasi si alte relatii neoficiale, ar face lumea mai responsabila la volan. Sunt extrem de multe de spus dar nu e momentul si cum spuneam nu vreau sa generalizez caci am vazut si soferi foarte politicosi.

Link spre post
Nu vreau sa generalizez, dar foarte multi soferi care conduc pe strazile din Romania, sunt PERICOL PUBLIC pentru pietoni sau/si eventual alti participanti la trafic. Bunul simt si respectul fata de ceilalti nu exista cu desavarsire. Daca politele RCA ar fi scumpe ca in tarile vestice, sa platesti minimul 50 euro lunar pentru cea mai mica categorie de masina, soferii probabil ar fi mai cumpatati. Pedepsele daca ar fi puse in aplicare nu pe baza de cumetrii/nasi si alte relatii neoficiale, ar face lumea mai responsabila la volan. Sunt extrem de multe de spus dar nu e momentul si cum spuneam nu vreau sa generalizez caci am vazut si soferi foarte politicosi.

Subscriu!!!

Link spre post

Eu nu prea am inteles asta cu directia afectata. Daca ai 4x2 atunci puntea spate e cam fixa... si daca e o deformare atunci se ajunge la schimbarea intregii punti spate !

M-as mira sa fie vreun reglaj acolo sa poti schimba vreun unghi!

Cat depre colaborare.... DACIA nu are vreo treaba cu vreun asigurator. E doar o legatura intre firma din acea localitate si firma de asigurari. Nu intervine deloc firma DACIA in aceasta relatie. Sper sa fie OK totusi...

SIncer nu vad cum ar dura sub o saptamana reparatia....

Link spre post
Eu nu prea am inteles asta cu directia afectata. Daca ai 4x2 atunci puntea spate e cam fixa... si daca e o deformare atunci se ajunge la schimbarea intregii punti spate !

M-as mira sa fie vreun reglaj acolo sa poti schimba vreun unghi!

Cat depre colaborare.... DACIA nu are vreo treaba cu vreun asigurator. E doar o legatura intre firma din acea localitate si firma de asigurari. Nu intervine deloc firma DACIA in aceasta relatie. Sper sa fie OK totusi...

SIncer nu vad cum ar dura sub o saptamana reparatia....

Nu dureaza sub o saptamana. Se fac reglaje si la puntea fixa. Voi vedea atunci ce si cum si va zic. E vb de colaborarea dintre reprezentanta si asiguratorul carpatica

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...