Sari la conținut

Cat ghinion sa ai?

Postări Recomandate

Am zis ca trebuie sa ma descarc si aici ca simt c-o iau razna!

Ieri s-au implinit exact 2 saptamani de cand am masina (inca nici n-am inmatriculat-o) si ghiciti: ZBANG!!! Am franat la o trecere de pietoni (ce-i drept destul de brusc, doar stiti cum se arunca lumea pe trecere) si un bezmetic cu un Golf 5 s-a gandit el asa sa ma impinga pana dupa trecerea de pietoni, ca deh... Rezultatul? Asa arata masina mea de aproape 19.000 de euro dupa 2 saptamani:

post-1672-0-09541400-1389199281_thumb.jpg

Haionul e indoit, bara sparta peste tot, senzorii de parcare tiuie a eroare, esapamentul mutat de la locul lui si sper sa se opreasca aici, sa nu mai am alte surprize pe dedesupt. Colac peste pupaza, tipul avea asigurare la Euroins. Cum reprezentanta Dacia nu lucreaza cu ei, a trebuit sa-mi stric eu asigurarea casco DIN VINA LUI ca sa nu pierd garantia (masina fiind asa de noua, oricum n-as fi reparat-o in alta parte).

Singura consolare in toata poveste asta (daca mai poate exista una) este ca mi-am dat seama cat e de solid Duster-ul. Asa arata masina lui:

post-1672-0-11158800-1389199760_thumb.jpg

Acuma na, sper macar sa-mi repare astia calumea masina si sa arate iar ca noua...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 102
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am ridicat masina. Arata ca noua.

Diferenta intre noua si ea e de 14800 km. In rest ma simt cu ea ca in prima zi.

Acu mi-am adus aminte. Nu stiu daca mai poti face ceva dar pe viitor informatia e utila pentru oricine e implicat in incidente de genul asta (clare). Cand cel vinovat de accident are asigurare la o c

Posted Images

Stai linistit ca fierul se indreapta/inlocuieste. Sper ca n-ai patit tu nimic.

Masina aluia arata destul de sifonata iar ca pret la reparatie cred ca fi de cel putin 5 ori mai scump(deh lovitura in fata).

Ca idee: masinile cu 5 stele sunt proiectate sa se deformeze ca sa preia o parte din forte, in sa parca e prea de tot sa o faci acordeon la maxim 20-30 km/h.

Link spre post

Imi pare rau pentru masina ta. Acesta e cosmarul tuturor posesorilor de masina noua sa dai o caruta de bani pe o bijuterie si sa vina un idiot si sa ti-o indoaie. Inteleg ca fizic nu ai nimic dar totusi psihic esti terminat. Oricine ar fi asa. Partea buna a intamplarii (daca poate exista o parte buna in toate astea) este ca ai trecut de botezul primei busituri si de aici in colo ai sansa sa te bucuri mai mult de masina fara sa o mai pazesti ca pe o bijuterie.

De reparat se va repara de nici nu o sa observi diferenta. Am trecut si eu prin asta cu fosta masina si cunosc sentimentul.

Link spre post

Da, din fericire eu sunt sanatos si n-a fost nimeni ranit (pietonul venea din stanga, ca daca era in fata mea...).

Nevinovatia nici n-a trebuit sa mi-o dovedesc, tipul a recunoscut din start. Problema e ca rca-ul lui e facut la o firma de toata jena cu care mai nimeni nu vrea sa lucreze, lucru care m-a determinat sa-mi stric polita casco.

Oricum, sentimentul e oribil cand iti vezi masina nou nouta asa botita. Sper sa se rezolve cat mai repede si mai bine si sa uit momentul asta...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...