Sari la conținut

Demontare grila fata

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. declipsare tampoane capota motor   2. desurubare suruburi 4 x T30(parca)     3. cu grija si mila si rabdare si pe vreme calda ca sa fie plasticul moale si un pic elastic se desfac surubu

Cand am vreme o sa fac un filmulet Evident ca nu se poate in service, ca trebuie un pic de rabdare si grija si nu e asa spectaculos => nu pot cere prea multi bani cand vezi ce e de facut.

Da.. Se poate fără a da bara jos. Un singur șurub te încurcă... Din spatele siglei. 

Posted Images

Grila fata se da, cel mai usor jos, odata cu bara de protectie.

Se desfac suruburile de sus, dupa care cele de la bara (vre-o 3 pe jos si vre-o 2 pe la fiecare roata, se declipseaza din lateral bara (zona intre roata si far) dupa care cu atentie la firele de proiectoare se da bara jos.

Abia dupa aceea grila fata poate fi demontata usor.

Daca incerci s-o dai jos fara bara ai sa rupi ceva picioruse din zona de legatura centrala (in spatele siglei Dacia.

Suruburile in acea zona sunt infiletate dinspre motor spre fata.

daca vei citi ce ai scris si te vei uita pe instructiunile de montare ale bulbarului vei vedea ca se poate da grila jos fara sa demontezi bara

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

daca vei citi ce ai scris si te vei uita pe instructiunile de montare ale bulbarului vei vedea ca se poate da grila jos fara sa demontezi bara

Ai putea:

1 Sa explici mai concret ce vrei sa spui si unde vrei sa ajungi. Nu de alta, dar atunci cand va citi cineva acest topic (peste un an de zile) nu prea se va lamuri cu modul de scriere... ambiguu.

2. Ai demontat grila? Eu am demontat-o si... nu prea stiu cum desfaci holtzsurubul din centru si cele doua picioare laterale (care vin din bara si sunt prinse prin grila)

3. Daca ai instructiunile de montaj de la Elia puteai sa le pui caci se pare ca nu prea le gaseste nimeni. Sau ar trebi sa ne luam Bullbar pt a invata cum sa dam grila jos? :frantics::hairy:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...