Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Saptamana trecuta am luat un accesoriu interesant, nu doar pt masina...

E vorba de o cutie de scule heavy-duty de la DeWalt.

O vad utila in 2 use-case-uri: se poate baga echipament inclusiv de off-road care sa nu "zboare" prin masina (inclusiv secure cu maner de 40cm, sufe, ocheti...) - iar lada poate fi prinsa de ochetii de ancorare din portbagaj si e buna pe post de "scarita" daca ai de incarcat ceva pe bare / portbagaj de pavilion (eu am vreo 75-80 kg si m-am urcat pe ea, nici nu misca).

Fata de restul cutiilor de scule ce le-am vazut prin "supermarketuri" gen Dedeman & similare, calitatea asteia e mult peste.

http://mastertools.r...-1-70-323.html

post-4304-0-48919700-1459757736_thumb.png

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Mi-am luat un modul care include un senzor de ploaie si de lumina care se conecteaza la firele de la manetele corespunzatoare. Acum ma gandesc, oare le pot lega? N-or fi si manetele pe CAN :) ? @t0rquemada?

Editat de CristiZ
Link spre post

Mi-am luat un modul care include un senzor de ploaie si de lumina care se conecteaza la firele de la manetele corespunzatoare. Acum ma gandesc, oare le pot lega? N-or fi si manetele pe CAN :) ? @t0rquemada?

Salut, ce modul, de unde si cat a costat? Si pe mine ma bate gandul. Gasisem ceva pe LZ parts pentru stergatorul de parbriz, destul de piperat.

Link spre post

Parcă am citit pe undeva pe aici ca s-ar potrivi maneta de la un clio fără modificări. Ăsta pentru a avea potențiometru la ștergătoare.

Editat de 77Dan
Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...