Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

In conditiile in care acelasi 1.2 TCe (cu mici variatii de putere) se regaseste pe Ren. Capture, Clio, Laguna, Fluence, DACIA Lodgy, toate ce se vand de luni bune la noi in tara? Greu de crezut ca nu a fost inca omologat la noi.

Sent from my Star G9000 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Felicitari noilor posesori de 1.2

Eu inca sunt blocat la RAR. Cica deocamdata in tara nu s-a omologat nici un motor 1.2 de prafos si asteapta un nr de omologare de la Pitesti! Va vine sa credeti? Mie nu!

DA' un mail catre VC ai dat? Cum adica nu este omologat atata timp cat deja sunt in comercializare si inmatriculate in RO. Asta e o mare abureala din partea celor de la RAR.

Link spre post

Pe mine vroia sa ma amendeze una la inmatriculari, ca ar fi trecut o luna de zile de la prima factura de cumparare a masinii (desi eu abia atunci platisem avansul, iar masina mi-a venit peste 4 saptamani).

Cel mai bine suni la Vocea Clientului si spui sa rezolve situatia AZI. Nu mai astepta.

Link spre post

La cateva zile dupa ce primiti masina, ar trebui sa va cheme dealerul sa va dea cartea de identitate a masinii dar si certificatul de conformitate.

In acesta, daca nu ma insel, e si numarul de omologare.

M-as mira sa fie ceva diferit la 1.2 TCE... Cred ca cei de la RAR-ul local nu stiu sa isi faca meseria.

Link spre post

Am facut azi primul drum cu masina noua. 111 km din care 90 pe autostrada de la Ploiesti la Snagov si retur. Consum mediu 11L. Masina este exact ce-mi doream, o masina confortabila de drum lung cu care sa plec ca din prastie la semafor, cu care sa trec peste borduri inalte si peste gropi si linii de tramvai in oras, cu care sa ma duc in concedii pe drumuri asfaltate, fara pretentii de offroad. Si a doua oara as face aceeasi alegere.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...