Sari la conținut

Stabilitate Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru a nu mai fi OFF TOPIC... am mutat si utimul tau post dar si continuarea mea aici

Prudenta este cuvantul de ordine iar in cartea tehnica scrie clar(pe la zona de descriere ABS/ESP) ca sistemele masinii nu inlocuiesc instinctul de supravietuire.

Chiar daca o sa trezesc zambete sau critici vehemente sfatul meu si apelul meu este in sensul respectarii regulilor de circulatie, a vitezei legale, a indicatoarelor si semnalizarilor rutiere. Toate a

orice masina se poate rasturna.....eu am circulat cu a mea cam in toate felurile si in afara de curbele atacate cam tare iarna pe zapada inghetata n-am sesizat nimic suparator....important este sa nu consideri dusterul altceva decat este.....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prudenta este cuvantul de ordine iar in cartea tehnica scrie clar(pe la zona de descriere ABS/ESP) ca sistemele masinii nu inlocuiesc instinctul de supravietuire. :hairy:

Chiar daca o sa trezesc zambete sau critici vehemente sfatul meu si apelul meu este in sensul respectarii regulilor de circulatie, a vitezei legale, a indicatoarelor si semnalizarilor rutiere. Toate acestea, coroborate cu prudenta si bun simt, pot readuce siguranta pe drumurile publice.

Link spre post

Ia uite-i pe toti ce au sarit unu dupa altu' sa-si apere masina :) Eu asa o simt, chiar daca este masina mea si imi place foarte mult. Inca ceva, am zis "cam de pe la 100km/h in sus o simt cam instabila", nu ca se rastoarna, nici ca Hammer si alte masini, nici ca am vazut sau nu cazuri. Nu am statistici despre, nu pot sa-mi dau cu parerea despre rasturnarea Daciei Duster :)

Link spre post

Saritorul;

Ne exprimam parerile legate de anumite probleme, usor fara sa ne dam seama ca am trecut de la discutii personale la un site unde indiferent daca vrem sau nu, prin postare furnizam niste informatii care devin prin aparitie publice si urmeaza a fi consultate....si de alte persoane, de multe alte persoane. Aceste persoane nu vor fi in coordonatele noastre adica nu se vor putea pune pe o pozitie de discutii intre doi trei amici joi dupamasa...vor lua informatia asa cum am servit-o intr-un gind intr-o rabufnire poate. O vor lua-o gata servita. Traim intr-o lume unde generalizarile sunt la moda; se folosesc prea usor expresii generalizatoare:: tinerii, romanii, europenii etc. ' Romainii au incins gratarele '...ori sunt multi vegetarieni intre ei.

De acea e de preferat ca in postari sa dam si o definitie de timp de loc si de persoana: io am impresia, io am constatat, azi dupa ce am fost in off road prin vai si dealuri am observat in loc de ' Dacia Duster ' este asa si pe dincolo. Avem la indemina posibilitatea insotirii relatarilor cu material video sau foto, un sprijin pentru sublinierea parerilor, trebuie folosite aceste posibilitati....

Iarasi am scris prea mult....parerea mea.

:heart:

Link spre post

Nu poti sa inghiti pe nemestecate "informatia" de pe un . Exceptand lucruri gen manuale sau tutoriale sau (daca ar fi) raspunsuri oficiale ale firmei, restul este doar experienta personala, sau asa ar trebui. Eu unul mi-am am expus experienta mea personala, nu parerea altcuiva, nici "am inteles ca", nici "am citit undeva pe internet", nici "am un prieten care are un var care i-a spus ca". Revin putin in discutii: "..o simt cam instabila si trebuie sa fiu mai atent la drum si sa am mana usoara" - toate exprima parerea mea personala. Nu pot sa cred ca masina se tine de drum super ok la 160km/h, nu voi crede asta orice mi-ar spune cineva, si voi conduce ca atare.. Si sunt convins 99.99% ca masina mea nu are probleme de stabilitate, restul ala fiind pentru cazul in care o cercetare stiintifica facuta asupra masinii mele ar avea alte rezultate :) Faptul ca "...acum a aparut lozinca asta cu stabilitatea" ...nu stiam de lozinca asta, si oricum acum ce ar trebui sa fac, sa zic ca nu este asa ? nu pot, asta a fost impresia mea. Cand o sa-i mai dau talpa altadata si daca o sa o simt altfel, o sa revin. Imi pare rau ca ce cred eu nu coincide cu credeti voi, dar nu am ce sa fac, si prin "voi" evident ma adresez celor 3 care mi-au raspuns :) Bun, mi se pare ca ne intindem foarte mult cu "conflictul" asta si nu are sens.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...