Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Felicitari pentru decizia luata! Important este ca tu sa fii fericit. Daca tu esti fericit inseamna ca decizia luata a fost cea potrivita. In alta ordine de idei, felicitari tuturor posesorilor de du

Cunoastem acest sentiment si ne bucuram de el dar asta nu inseamna sa atacam persoana care s-a plans de niste defectiuni. Daca bert 794 nu a avut decat bucurii cu dacia e un fapt pozitiv si, sincer, m

de la un inginer francez - Honeywell Garrett unde am lucrat o perioada, stiu ca turbinele trebuie exploatate in regim de tiuratie, altfel se defecteaza. Mie mi s-a reprosat deseori ca merg in regim

interesante discutii. initial ,nu am vrut sa intervin, nu prea imi sta in caracter, dar....

eu am avut pana acum 10 masini. de la dacii tip zabetul lui iliescu pana la audi a4 si a3. astea 2 masini noi. anul trecut m am hotarat sa mi iau duster.cel mai scump si cel mai dotat. nu vreau sa ridic nici una din masinile avute in slavi. toate au si bune si rele.dar, diferenta de pret intre ele este semnificativa.stiti toti cat e acesta diferenta.

eu am facut un clasament ce tine de ce fac eu cu masina , de cum o folosesc.nu detaliez aici, dar chiar munceste masina.

si iata ce mi a iesit

1 audi a4 1,9 tdi

2 duster 1,5 dci

3 audi a3 1,9 tdi

4,5,6,10 nu mai fac obiectul.

altceva interesant, eu nu am probleme legate de vibratii, covorase ce se misca( au niste gauri ) am piele pe volan, blabla.are 12 000 km si aproape un an.nu bate , nu clantane , nu suiera.a, sunt poate nemultumit ca e zgomotoasa pe la 140 km / ora, ca nu stau ca in audi in scaune, ca sonorizarea audio e mai slaba, dar astea sa regasesc in diferenta de pret.in concluzie, cam cat dai , atata face.parerea mea. daca ma va supara, o voi vinde fara doar si poate. oricum , eu nu tin o masina mai mult de 5 ani .

nu as vrea sa intru cu nimeni in polemica, e doar ce eu cred.

multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tatica... sa-mi spui si mie care este acea masina NOUA care costa 5000 euro! As vrea sa vad si eu ce-ti ofera o masina la pretul Duster-ului. Aunt convins c-ai sa-mi zici ca te duci si iei un Opel Astra (Skoda Octavia, Renault Megane) la aceeasi bani cu mult mai multe dotadi si mult mai calitativ. Aici e comparatia mere cu pere dar, deh, asa suntem noi obisnuiti.

Intrebarea mea este: De ce naiba ai mai luat masina asta caci tot ce-ai spus (DAR ABSOLUT TOTUL) putea fi vazut la o plimbare in jurul acestei masini (nu mai zic de drive-test). Atunci ti-au placut si-acum nu mai sunt bune! Scuze, daca tu nu stii ce vrei de la o masina, atunci nu cred ca-i vina nimanui.

Daniel, stai relaxat, cand am cautat masina noua, ca sh nu s-a mai putut, Dusterul asta a fost singurul care a indeplinit criteriile din varful unei liste. Stiam in linii mari cand am luat-o la ce o sa fie compromisuri. Asta nu inseamna ca nu sunt aspecte in neregula la ea, aspecte care nu ar trebui sa existe la banii dati pe ea. Atat, nu vad ce este atat de greu de inteles si de ce spuneti ca sunt plin de ura si ca sa-mi iau alta masina :) Masina asta imi place foarte mult, in afara de una alta, care sunt cam de porc pt. cati bani am dat pe ea, dar nimic care sa o faca de necondus.

Link spre post

Evident ca da. Nu inteleg de unde vine ideea asta, "ai dat putin pe ea, ce vrei, sa faca si aia, sa aiba si aia" ? Da, vreau :). Sa nu uitam ca totusi Dusterul nu costa 5000 de euro. De cat costa, as fi vrut sa aiba pielicica aia si pe volan, nu doar pe schimbator, unde nu ma intereseaza. As fi vrut sa nu cad din scaune si sa nu fie asa incomoda bancheta. As fi vrut sa nu mi se agate pantoful drept intr-o margine de plastic de pe sub bord :) As fi vrut ca incuietoarea de la portbagaj sa fie clapeta pe care sa apesi si sa tragi, nu buton de usa, ca acum. As fi vrut ca acele covorase negru cu rosu, daca tot le da, sa nu se plimbe prin toata masina. As fi vrut sa nu-mi fluiere toba la 2000 de ture. As fi vrut ca panza aia care acopera portbagajul sa nu arate atat de ieftin. Sunt toate detaliile de genul asta, unde producatorul s-a zgarcit sau nu si-a dat interesul, detalii care nu sunt in regula, si care ar trebui sa fie in regula la o masina de banii ei. Nu cred ca vrea nimeni scaune de puf, bord de alabastru, 350 de cp si offroad extrem. Sau nu toti.

cu 30.000 de euroi se rezolva o parte din pretentiile tale, dar nu toate...

Link spre post

Nu e nevoie de 30.000 euro. Cu 200 de euro rezolvau cei de la dacia daca doreau. Dar daca inghitim orice nu mai sunt necesare eforturi.

imi permit sa ti spun ca ai dreptate, cu 200 euro rezolvau.dar, tot slab calitativ erau acele rezolvari. oricat am vrea sa zicem , ce e de calitate , implica si bani multi.

spuneam , pe alt forum , ca m ar fi tentat un q3 . era dublu , ca pret fata de ce am dat eu pe duster nou. si q3 avea vechime un an si vreo 14 000 km. eu am pus in balanta si mi a iesit castigator duster de 18 000 euro.asta se intampla in 2012 cand mi am luat duster.

Link spre post

imi permit sa ti spun ca ai dreptate, cu 200 euro rezolvau.dar, tot slab calitativ erau acele rezolvari. oricat am vrea sa zicem , ce e de calitate , implica si bani multi.

spuneam , pe alt , ca m ar fi tentat un q3 . era dublu , ca pret fata de ce am dat eu pe duster nou. si q3 avea vechime un an si vreo 14 000 km. eu am pus in balanta si mi a iesit castigator duster de 18 000 euro.asta se intampla in 2012 cand mi am luat duster.

sorry @klaus48... da' esti "deplasat" ca ai renuntat la Q3 (sh) in favoarea Duster (nou)... Tu nu stii care-i TRENDU' in Romanica? Ce, daca era dublu la pret, nu era SUPER OK? Erai acum cu AUDI, Frate!

Link spre post

Pentru carcotasi : nu comparati un autovehicul care poate circula atat pe asfalt cat si pe drumuri neamenajate + off road cu cele care se opresc dupa terminarea asfaltului si aparitia primelor gropi si bolovani. Daca nu faceti aceasta diferenta inseamna ca nu folositi real un suv , adica nu va este cu adevarat necesar ! In piata suv-urilor oricat ati cauta - intre Duster si competitori mai incape ca pret ( masini noi ! ) inca o berlina mica noua . Faceti comparatia pentru toate aceste dotari dupa care vad ca plangeti pe aici. Desigur pe Duster sunt detalii perfectibile... @negura - clar nu stii ce vrei. Ca idee - panza aceea care acopera portbagajul , pe care o numesti ieftina - mergi te rog la un dealer Mitsubishi , deschide un Pajero in spate si spune-mi ce gasesti. Daca nu ai timp ma poti crede pe mine - vei gasi o panza muult mai slaba calitativ fata de cea de la Duster. Nu glumesc ! Este o musama simplu prinsa cu arici pe spatele banchetei. Apoi mergi in fata masinii , priveste pe placuta cu pretul afisat : aprox 40 000 euro tva inclus! Este un amanunt nesemnificativ pentru pajero care are multe alte calitati ! Dar motive de carcota poti gasi oricand, oriunde ! De unde cunosc amanuntul - am avut acea masina 5 ani/150000 km....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...