Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Mai baieti...eu de pe acuma va zic ca vin...cu lanturile de rigoare daca e zapada....si poate cu inca o masina.

Daca ne strangem si sunteti hotarati sa va inglodati utilajele, eu ma ofer sa caut traseul prin zona. O sa il vrajesc cumva si pe Cristi sa ma ajute ca stie el multe chestii pe aici pe langa Tg Mures.

M-am gandit asa, ca voua nu va place padurea, :ahappy: sa mergem pe hotare pe drumurile de tractoare, undeva spre Raciu sau Sovata prin Miercurea Nirajului. Eu vin cu lanturile voi cu 4x4

Dupa 1 Decembrie vremea se mai indreapta, mie mi-ar placea sa inghete bocna!...din ratiuni de aderenta

Astept sugestiile voastre si poate il conving si pe Tudorica de la Alba.

Ce ziceti? Facem o fecioreasca?

Acuma sa va vad....

Acum am vazut ca am fost tagged. NU am prea intrat pe forum in ultima vrema, ceva probleme cu calculatorul, si pe telefon se incarca mai greu. Si eu astept zapada, ca nu am mai prea iesit de pe asfalt in ultima vreme. Ar fi ceva sa ne vedem odata la o iesire, asa inainte, intre sau dupa sarbatori:)

p.s.:miercuri ar fi trebuit sa vin in tg mures dupa o prietena la aeroport, si ma gandeam ca poate ne vedeam la o cafea, dar s-au schimbat planurile, ca vine cu trenul direct in cluj, pana la urma.:(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tudorache tata, lasa ca vine si vremea sa ne reintalnim.

In alta ordine de idei, pentru prima data dupa mult timp am fost 4 bucati. Cand am deschis acest topic, am inceput cu "Duster-ul uneste oameni".

Pe noi ne-a adunat! :)

Visul meu e sa reprezentam cu cinste(nu ca nu am reprezenta) orasul, judetul, etc.

Eu va lansez de pe acum provocarea..urmatoarea intalnire nationala, unde ar fi minunat sa fim cei mai multi dintr-un singur loc. Cred ca, am fost cei mai multi dupa colegii din Bucuresti, la ultima. Sa vedem...am fost eu, Cristi, Doly(eternul si fascinantul), Csabi si Tudor

Ce frumos ar fi sa fim:@adailton, @cristi, @dacian, @doly, @szabi, @timekruzer.@george.. si lista se poate mari cu cel putin doi daca ma tin de capul lor.

Drumuri Bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...