Proiectoare offroad Dacia Duster - de care, cum,montaj?
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
-
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
De ninoniculescu · Postat
Multumesc frumos @PPV si @t0rquemada !!! -
De t0rquemada · Postat
E normal, ai încărcare pilotată și variabilă funcție de diverși parametrii: - pe accelerare dă tot ce poate (taie încărcarea/AC-ul etc) - pe frânare (de motor sau serviciu) recuperează energia, tensiunea ajunge la 15.6v (la brichetă ajunge prin vreo 8 conexiuni de unde și valoarea indicată) Un efect al sistemului fiind arderea becurilor de fază scurtă / STOP mai des - de aici și inutilitatea utilizări unor becuri "supravoltate" pe fază scurtă, se vor arde (și) mai repede. -
De t0rquemada · Postat
OK, în poza a2a se observă că deasupra fiecărui pin ai un mic spațiu, acolo trebuie insert ceva ascuțit (ac/croseță/etc) și ridici o ureche de plastic sau apeși un pinten de metal - asta se observă privind dinspre fire. -
Se aud si la mine franele cand hill descent control-ul (sau eu) franeaza usor. Parerea mea e ca e de la plăcuțele de frână față. Nimic de speriat, zgomotul va dispărea cand vom pune plăcute noi. (alt model decat cel de pe masina ) O ușoară aburire am si eu exact in partea din fata. Nu trebuie sa iti faci griji, e trecut si in manualul de utilizare ca "prezenta condensului poate fi un fenomen natural legat de variațiile de temperatura si umiditate. In acest caz, urmele vor dispărea progresiv in momentul utilizării lampilor". Multa sănătate!
-
-
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.