De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
la dusterul 2019 am desfacut acasa , solo , fara bara demontata ,pe sant , nici nu am umblat la ea; e adevarat ca e un pic greu -spatiul este foarte mic , dar cu grija , mai dai un furtun intr-o parte , mai bagi gheruta , te mai julesti un pic....(daca nu-ti place sa te murdaresti , las-o balta) dar se poate face ; mi-a trebuit o cheie pentru tipul de carcasa filtru , luata cu imprumut de la un vecin-acum mi-am luat-o eu . Era bun daca aveam boxa cu canal-trebuie sa-mi fac! Spor la treaba ! acum nu stiu daca efort personal vs. pret schimb in service , sa zic asa , ,se merita" ...depinde de fiecare. La orice chestiune de reparat , consider ca te interesezi , studiezi , iti faci curaj si , go for it! eu asa am facut . Nimic din ce este facut , nu poate fi de nedesfacut! Bine, sunt chestiuni la care nu m-am bagat inca....internetul abunda in informatii ....
Ne decidem cumva luni. Barele sunt fara probleme si nici nu le-as vinde daca ar fi bune pe Bigster (am devenit Bigsterist intre timp)... Dar sunt prea scurte acolo si nu pot sa deschid nici trapa de ele.
Postări Recomandate