Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Apashi, cat te duse sticku ala pana la urma, cu tot cu transport ? Apropos de mp3e si player, mi se bloca iar dracia, cu alt stick, ca prima data am zis ca sticku ie de vina. Ramase tziuind asa, pana oprii masina mai mult... Naibilui stie, o fi fost tot de la stick, de la idtaguri, de la numele melodiilor, nu stiu...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stikurile de dimensiuni mici au probleme de fiabilitate, am avut vre-o 10 bucati pana acuma, unele au rezistat altele le schimbam pe garantie cam la 2-3 saptamani. Din cauza dimensiunii mici cipul de memorie poate fi afectat daca se foloseste mai intens (in sensul de mutat de la un aparat la altul, de la radio la calculator, etc).

Recomandarea pentru astfel de stikuri ar fi achizitia din magazine romanesti pentru a putea fi inlocuite in caz de cedare a cipului de memorie. Eu mi-am pus asa ceva in masinuta si merge bine, dar cred ca l-am scos din player de doua, maxim trei, ori in 9 luni de zile.

De asemenea se recomanda atentie sporita si la capacitatea de stocare a stikului, Cu cat este mai mare cu atat exista sanse mai mari ca player-ul sa nu il recunoasca sau sa existe probleme la citirea lui.

PS: Scuze de off-topic

Link spre post

@admin , scuze de off... dar trebuie clarificat un pic subiectul.

@tora, in mare, ai dreptat, dar depinde foarte mult si de marca stick-ului/cardului de memorie. Ce ne-am face daca am avea doar 512M, 1G pe cardul (micro)SD ?

Toate astea au un algoritm de arhivare (indiferent daca sunt carduri sau stickuri).

Eu am luat intotdeauna maximum de memorie citibil (32G) pt player, camera foto si 64G pt stickuri (usb3 sau2), n-am avut NICIO problema pana acum. Le schimb foarte des intre ele.

ATENTIE: NICIODATA nu se scoate stickul/cardul cand se afla in utilizare, indiferent daca e pe vreun aparat sau pe computer. De-aia se pierd datele !!!

Recomandare: formatare FAT32. NU "FAT". Pe stickurile mele de 64G am NTFS, dar le folosesc NUMAI pe pc. Alte device-uri NU recunosc tipul asta de partitionare.

In fine, detaliem problema la IND.

Inca o data, scuze de off.

• Like 2
Link spre post

Astea mari mi se par scumpe, plus ca daca s-au bulit (si stickururile astea se pot buli destul de usor, atat mecanic cat si electronic), pierzi multe date. Prefer mai multe stickuri, de marime mai mica, acum am vreo 3 de 16gb. Am facut odata un stick NTFS, n-am simtit nici un avantaj, in afara desigur de faptul ca puteam lucra cu fisiere mai mari de 4 gb. Dar cand deja ie vorba de fisiere asa de mari, prefer un hdd mobil sau wetransfer.com :D Revenind la topica, banuiesc totusi ca playerul asta este mai sensibil la frig, nu stiu...

Link spre post

Eu mi-am pus asa ceva in masinuta ...

Multumesc de info. Ma uitai mai demult intr-o doara prin magazine, si gasisem doar la scoruri duble asa ca mi-am bagat picioarele si am bricolat la un stick de i-am scos carcasa, sa ramana cat mai mic, pe care il foloseam la masina. Eu il mai scoteam din cand in cand, mai schimb la muzica aia.

Link spre post

Apashi, cat te duse sticku ala pana la urma, cu tot cu transport ? Apropos de mp3e si player, mi se bloca iar dracia, cu alt stick, ca prima data am zis ca sticku ie de vina. Ramase tziuind asa, pana oprii masina mai mult... Naibilui stie, o fi fost tot de la stick, de la idtaguri, de la numele melodiilor, nu stiu...

23 RON cu transport gratuit

Nu stiam de varianta lui ToranagaSama, ca imi luam si eu identic.

• Like 1
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...