Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Din ce vad e valabila doar pe teritoriul Romaniei ( spre deosebire de cea de 3 ani care e in UE). Si nu imi e clar daca acopera exact aceleasi aspecte ca si cea de 3 ani ...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la dealer mi s-a spus ca acopera exact aceleasi aspecte ca cea de 3 ani. Merita pusa o intrebare si la VC.

Pe mine nu ma deranjeaza ca acopera doar teritiriul Romaniei. Oricum e recomandabil sa fie efectuata o inspectie amanuntita inainte de a pleca la drum lung.

Link spre post

Garantia extinsa NU mai poate fi achizitionata dupa achizitionarea masinii.

Garantia extinsa zcopera tot ceea ce acopera si garantia normala (de 3 ani). Atentie, insa, ca si la garantia normala sunt piese care ies din garantie inainte de expirarea celor 3 ani/100.000 km. Cum ar fi: Anvelope, Mecanica de contact cu solul, baterie.

Link spre post

Garantia extinsa NU mai poate fi achizitionata dupa achizitionarea masinii.

Garantia extinsa zcopera tot ceea ce acopera si garantia normala (de 3 ani). Atentie, insa, ca si la garantia normala sunt piese care ies din garantie inainte de expirarea celor 3 ani/100.000 km. Cum ar fi: Anvelope, Mecanica de contact cu solul, baterie.

Cand am ridicat masina de la dealer mi s-a comunicat (si confirmat ulterior prin VC), ca garantia extinsa poate fi contractata in termen de 12 luni de la achizitionarea autoturismului. Solicitarea se face prin ”vocea clientului”, care trimite pe e-mail contractul de garantie pentru semnat de catre beneficiar si dispozitia de plata cu mentionarea contului bancar in care se va face plata.

• Like 1
Link spre post

Cand am ridicat masina de la dealer mi s-a comunicat (si confirmat ulterior prin VC), ca garantia extinsa poate fi contractata in termen de 12 luni de la achizitionarea autoturismului. Solicitarea se face prin ”vocea clientului”, care trimite pe e-mail contractul de garantie pentru semnat de catre beneficiar si dispozitia de plata cu mentionarea contului bancar in care se va face plata.

OK! Atunci... Imi cer scuze pentru dezinformare! Inseamna ca, in timp s-au mai schimbat conditiile acordarii Garantiei Extinse fata de ceea ce stiam eu...

Asta-i o chestiune buna pentru viitorii utilizatori.

Link spre post

Curand, Cometa mea 1.2 va face un drum magic pana laMarea Baltica si inapoi. Asa se va testa fiabilitatea motorului, promptitudinea Media Nav-ului si confortul scaunelor. A primit cadou pt acest drum huse noi personalizate, facute la comanda. Urmeaza maine sa depun dosarul pt inmatricularea finala. Daca aveti sfaturi de calatorie si de folosire optima a masinii sunt bucuros sa le primesc. De asemenea, primesc si sfaturi privind locurile ce urmeaza a fi vizitate: Ungaria-tranzit-tara de undeam luat-o, Slovacia-stationare 1 noapte,Polonia-cazare si activitate 7 nopti+2 nopti la Marea Baltica-HEL, apoi drum retur cu o oprire in sudul Poloniei!

Eu recomand sa alimentezi la noi si ungaria sa o tranzitezi fara sa bagi de la ei,decat daca ai forinti,o sa te arda la pompa la curs euro-forint.Sunt patit cu cca.30%mai mult am dat..dar asta e daca nu am ascultat de altii..:)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...