Sari la conținut

Duster 1.5 DCI Laureate 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asa vreme sa tot fie. Fericire maximă!

Dupa o mica si palpitanta aventura prin namolul de dupa atata ploaie, sotia si masina s-au murdarit "putin" )

Iata si o vedere de ansamblu. Imi place cum se vede stopul rosu in combinație cu franele rosii . Negru nu s-ar vedea deloc, iar galben nu ar fi decat o culoare in plus, deci mai aproape de kitsch

Posted Images

Pai este normal ce i s-a intamplat lui MikePop. La mine, cand arata autonomie aprox 100 km, destul de repejor urmeaza sa se aprinda becul / liniute, cu care mai merg sigur sigur vro' 50km, daca nu si mai mult, ca n-am experimentat pana la capat :). Ar fi cam 6 l, nu, parca asa zicea forumul (si am verificat si eu cu meniul ala de diagnosticare), cu care s-ar merge cam 90 de km, plus minus, in functie de regim, nu vorbim de offroad greu, unde este un consum mare.

Problema este ca eu am facut pana prostului plecand exact de la aceeasi premiza "mergi sigur vro' 50km" :)

Uite ca Dusterul meu ph2 a mers exact 15 km din momentul in care a disparut de pe afisaj ca mai am 100 km de mers... Detalii aici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu prea va înțeleg. La ce consum are mașină asta mi se pare imposibil sa ramai în pana. Eu alimentez săptămânal câte 20 litri ca sa parcurg o distanta de 15-20 km zilnic prin București. La duster cred ca as uita sa alimentez.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Problema este ca eu am facut pana prostului plecand exact de la aceeasi premiza "mergi sigur vro' 50km" :)

Uite ca Dusterul meu ph2 a mers exact 15 km din momentul in care a disparut de pe afisaj ca mai am 100 km de mers... Detalii aici.

Nu cumva ai aceeasi problema cu indicatorul de nivel,doar asa cred ca se explica sa mergi doar 15km

Link spre post

Ceva problema sigur am, cum au si colegii @ddalcu si @Julius. Si sunt convins ca mai sunt si altii. Daca e cu indicatorul de nivel sau pur si simplu CB calculeaza aiurea... ramane de vazut. Pana atunci... la 2 liniute ma duc sa alimentez.

Link spre post

Este ft posibil sa aveti voi ceva, eu de ex care merg in majoritatea timpului in Buc mai mereu merg pe rosu si credeti-ma ca dupa aprinderea becului am mers si 50 km. De curand am verificat imediat ce s-a aprins becul cu metoda discutata mai sus si imi arata 8 litri.

Este ft posibil ca in offroad din cauza denivelarilor si a consumului mai mare sa nu mai indice corect fiind prea putini litri in rezervor.

Link spre post

Ceva problema sigur am, cum au si colegii @ddalcu si @Julius. Si sunt convins ca mai sunt si altii. Daca e cu indicatorul de nivel sau pur si simplu CB calculeaza aiurea... ramane de vazut. Pana atunci... la 2 liniute ma duc sa alimentez.

Sunt probleme atat cu CB (e o diferenta de 3-4 litri la plin intre cantitatea consumata aratata de CB si cat intra la pompa) cat si cu indicatorul de nivel... Autonomia e calculata in functie de nivelul de carburant indicat. Am patit ca dupa ce am mers aprox 400 km si consumat 25 de litri sa-mi mai arate autonomie 700 si ceva de km. Sau dupa ce am consumat aproximativ 18 litri si am parcat inclinat, indicatorul era la ultima liniuta si autonomie 100 km (cu toate ca in realitate mai erau vre-o 30 de litri de motorina).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...