Sari la conținut

Duster 1.5 DCI Laureate 4X4

Postări Recomandate

Am facut treaba asta zilele trecute. Prima oara mi-a aratat ca mai am 10 litri. Dupa vreo 15 minute de fâțâială prin oras m-am uitat iar si mi-a arătat 12 litri. Apoi am alimentat 15 litri si imi arata 30 de litri. Deci e varza si varianta asta...

Am inteles mesajul, ce n-am inteles e de ce ai postat de 3 ori consecutiv acelasi raspuns?!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 122
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asa vreme sa tot fie. Fericire maximă!

Dupa o mica si palpitanta aventura prin namolul de dupa atata ploaie, sotia si masina s-au murdarit "putin" )

Iata si o vedere de ansamblu. Imi place cum se vede stopul rosu in combinație cu franele rosii . Negru nu s-ar vedea deloc, iar galben nu ar fi decat o culoare in plus, deci mai aproape de kitsch

Posted Images

Si cu ocazia asta mi-am dat seama ca defapt aplicatia Tapatalk era de vina, imi tot da un mesaj de genul 'failed to connect to server' atunci cand citez pe cineva.

Acelasi mesaj da si la mine uneori, dar intotdeauna postarea a fost inregistrata. Dai un refresh la continut dupa ce ai postat si primesti mesajul de eroare, si ai sa vezi ca e ok.

Link spre post

Ieri am intrat si eu in posesia Duster-ului 1.5dci 4x4 Laureate (facelift) dupa care astept de 3 luni :frantics:. Prima impresie, dupa primii 70 de km, e foarte buna. Am fost placut surprins de zgomotul foarte mic la rulare. Insa inca trebuie sa ma mai obisnuiesc la plecarea de pe loc, momentan as vrea o treapta de viteze intre 1 si 2 pentru ca 1 e prea scurt si la 2 parca pleaca putin cam greu.

Link spre post

Ieri am intrat si eu in posesia Duster-ului 1.5dci 4x4 Laureate (facelift) dupa care astept de 3 luni :frantics:. Prima impresie, dupa primii 70 de km, e foarte buna. Am fost placut surprins de zgomotul foarte mic la rulare. Insa inca trebuie sa ma mai obisnuiesc la plecarea de pe loc, momentan as vrea o treapta de viteze intre 1 si 2 pentru ca 1 e prea scurt si la 2 parca pleaca putin cam greu.

Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el... (chiar daca uneori o sa-ti mai dea batai de cap ;-) )

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...