Sari la conținut

Postări Recomandate

Am 17000 km.Consum conform cb 8.1l/100km. Consumul facut la pompa este de 6.8. Facut de 2 ori plinul pana in buza deci exclus ca a decuplat pistolul mai repede. Cam mare eroarea cb-ului :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

• 1 month later...

Bucuresti - Ruse - Veliko - Nova Zagora - Svilengrad - Ormenio - ... - Keramoti si retur. (Romania - Bulgaria - Grecia).

In masina 2 adulti + 2 copii + bagajele aferente (adica portbagajul ochi) , mers pe autostrada 150-160km/h (la greci), in Bg, 100-110 pana in Veliko apoi 130-140. Consum mediu pe CB 6.8 L/100km.

Pe Veliko am folosit AUTO, in rest 2WD.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...