Sari la conținut

Postări Recomandate

la mine: 130km/h - 11.2l/100 - Diesel

Faza e ca a scazut apoi, dupa cateva secunde la 9,2, progresiv, si a ramas acolo, pentru mers regulamentar, dar cand i-am dat in freza (170k/h) a urcat la 15,2 (RECORD)!!!

La alimentare, am resetat CB si a revenit la mers normal la 7. Cand merg pe autostrada ramane la 8,2 consumul.

Cred ca e o problema cu acest consum instant, daca e luat la viteze mari, pentru ca seteaza un prag si calculeaza practic in fct de acel prag, in continuare (vezi diferente reset la 0km/h vs 130km/h).

Poate are cineva o explicatie, dar ma indoiesc ca ar fi consumat 15,2l/100, Diesel :ahappy:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Pai nu face decât o împartire a consumului la distanta. Distanta fiind scurta, regimul de accelerare având un consum mai mare, rezulta un consum/km mare. Dupa stabilizarea vitezei, consumul se reduce.

Practic se face prin interpretarea rezultatelor a doi senzori: cel de debit al pompei de combustibil si cel al distantei parcurse.

Link spre post

Am facut o "greseala" cu alimentarea de la Rompetrol, s-a dus naibii "linistea mea sufleteasca". Acu are nabadai pe el, pleaca cu scartaituri de roti de la stop, fuge de zici ca ca e Dracula in spatele lui, si mergeam asa de linistit cu petromu.......Acu nenorocirea de indicator de consum nu scade sub 10.1. E cel mai mare consum atins in 4600km in oras.

Link spre post

Inca nu dar nu e timpul pierdut, am pus pana acum doar de la Petrom, in premiera am bagat Efix 95 parca ii zice, sortimentul cel mai ieftin de la ei. Trebuie sa imi schimb stilu' de condus ca scartie prea des rotile. Si in treapta 2 are obiceiuri din astea "proaste". Nu ma incumet sa merg si mai departe (via benzina de elita) ca mai am nevoie de cauciucuri si nu sunt chiar ieftine, in plus de asta a mai capatat un obicei "nefast", sa sara acu ala de la 50 la ....3 cifre in oras, asa ca iar nu e bine. Consumul s-a stabilizat, vad cu bucurie ca oscileaza intre 10.1 si 10.2, in sfarsit a inceput sa o ia si de sus in jos, ca se lipise de tot de 10.1.

Link spre post

Mi-au scartait si mie de cateva ori rotile, desi eram pe Auto - curios... nu ar fi trebuit...

De obicei si eu plec ca din prastie de pe loc, dar de cele mai multe ori am grip si raman toti masca la semafoare.

Link spre post

@ady a mea e pe benzina, daca la mine pleaca asa la tine cred ca e belea la cuplul pe care il ai. Ma intreb la ce foloseste ESP-ul ala ca o singura data l-am vazut aprins, si eram in niste noroaie maricele.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...