Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare tuturor! Sper ca am deschis unde trebuie topicul daca nu rog un moderator sa ia masuri :)

Am nevoie de ajutorul vostru si anume in aceasta perioada sunt in faza de a achizitiona o masina noua. Avand in vedere bugetul va spun sincer ca imi face f mult cu ochiul noul Duster facelift dar cautand fel si fel de pareri pe net am observat ca multi vorbesc din necunostinta de cauza.

Am tot rasfoit acest si am vazut ca si aici parerile sunt impartite de aceea apelez la voi sa imi spuneti care sunt partile bune si rele ale dusterului, ce asteptari trebuie sa am de la aceasta masina.

Mentionez ca ma atrage f mult garantia de 5 ani, masina in sine ma atrage ca aspect design cat si utilitatea ei( este o masina de familie ) si binenteles portbagajul care pt mine si familia mea este un mare plus la aceasta masina.

Optez pt motorul dci varianta 4x4 deoarece merg si prin regiuni cu drumuri mai greu accesibile si daca se poate sa imi spuneti despre fiabilitatea acestui motor.

Multumesc si astept cu mare imteres opiniile voastre.

P.S. Sambata m-am programat la un test drive dar cu siguranta cei de la dacia nu imi vor spune si dezavantajele noului duster.

 

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Salut si bine ai venit pe forum .

 

E greu acuma sa incep sa insir toate avantajele si dezavantajele acestei masini. S-au scris si inca se vor mai scrie foarte mult pe tema asta. Un lucru insa mie mi se pare esential si cred ca spune extrem de multe despre aceasta masina: volumul vanzarilor pe niste piete auto (cum e Germania, Franta, etc) care sunt cu mult, mult inaintea noastra. Din cate stiu eu (si cred ca nu ma insel), aproximativ 90% din productia de Duster merge la export.

 

Motorul 1.5 dCI nu este un motor nou, are ani buni in spate in care a avut timp sa treaca de "bolile tineretii" si si-a demonstrat in timp fiabilitatea. Faptul ca Mercedes l-a luat sa-l puna pe modelele sale spune si asta multe.

 

Transmisia 4x4 este si ea o transmisie preluata de la Nissan. Nu e noua, nu a fost low cost la vremea ei si s-a dovedit fiabila in timp.

 

In ce priveste interiorul, aici lucrurile tin de gust, dar parerea mea e ca la noul Duster facelift sunt putine lucrurile de care te mai poti plange la nivelul asta de pret.

 

Iti urez sa faci o alegere inteleapta!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce doresti tu sa stii s-a scris deja pe forum . si bune si rele. Cred ca pentru o decizie corecta ar trebui sa mai rasfoiesti prin forum si sa-ti triezi singur informatiile. Altfel, nu se intampla nimic mai mult decat si aici, pe topicul deschis de tine, sa apara tot aceleasi pareri pro si contra cu informatii mai mult sau mai putin lamuritoare.

La sectiunea Duster Facelift sunt 123 pagini in care gasesti informatii de la cei care si-au luat deja.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt raspunsuri.

Scopul acestui topic este sa fie subliniate plusurile si minusurile principale cum ar fi de ex la duster fara fl partea de insonorizare,

In am gasit multe particularitati care nu se regasesc si la alti useri.

Oricum astept parerile voastre pentru a sti mai multe de problemele sau avantajele geberale pe care le are aceasta masina. Merci!

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O singura chestie mi-a sarit in ochi. Ziceai de portbagaj, ai grija sa nu ai surprize neplacute, intrucat mai ales la Duster 4x4 portbagajul este mai micut, decat s-ar astepta multi. Portbagajul lui Duster nu a fost proiectat pentru volum, ca la un MCV de exemplu. In rest ce sa zic, eu sunt foarte multumit de alegerea facuta, si asta dupa aprox 6-7 luni de cautari, documentari in aceasta categorie. Le pretul asta masina noua, 4x4, si care mai nou si in interior iti ofera multe, nu ai sa gasesti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Confirm ce a spus magyari, portbagajul e cam micut la 4x4. Eu caut o roata de rezerva de dimensiuni reduse ca sa mai cobor putin placa.

Eu cred ca tu vrei ca noi sa iti confirmam alegerea.

Un sfat am pentru tine: alege si cu inima. Chiar daca vei avea si probleme, vei trece mai usor peste.

Una peste alta, masina e un best buy.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@psystem: nu vreau confirmare ci doar opinii pozitive si negative de la voi in sesnsul la ce trebuie sa ma astept de la aceasta masina.

De ce portbagajul la 4x4 este mai mic? Sincer aceasta informatie nu am gasit-o pe forum .

 

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...