Sari la conținut

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 70
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta e si ideea, pentru noi sunt doar niste bani aruncati, tendoanele alea fiind situate mai sus fata de alte elemente de sub masina. Nu stiu la voi cei cu amortizoare Mudster cum e, dar la restul, da

Acum inteleg si eu de ce trebuie scut fata jos, nu e nimic intre radiatoare si plasticul de la bara

Buna ziua, am ramas dator sa pun foto cu scut la filtrul deoxid de azot (NOx trap).Am fost plecat in CO in muntii retezat.

Posted Images

Va salut stimati dusteristi, a luat cineva scutul oferit de cei de la Taifun? sunt curios daca acopera toata grila radiatorului sau doar o mica parte ca cel din aluminiu de la reno, nu am gasit pe nicaieri o poza cu scutul montat. VGB 4X4 cere pe cel de tabla un pret echivalent cu cel de aluminiu de la taifun. Personal ma intereseaza sa protejeze si radiatorul, cei de la dacia au facut ochiurile de la grilaj prea mari si dupa 2000km am avut surpriza sa imi vad radiatorul sifonat. Va multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

iata de unde l-am luat eu: http://www.pieseauto...p?id_product=38

nu te lua dupa ce scrie in paranteza. suna-i si fa comanda ca ti-l aduc. dureaza cateva zile dar il vei avea. e f. simplu sa ti-l montezi si singur ca vine cu tot ce trebuie (suruburi, piulite, saibe)si nu trebuie sa dai gauri, sa tai....

succes!

Si vine și peste protecția de plastic de la pack look? Se poate monta și peste scutul din tabla cu care vine mașina?

Link spre post

Si vine și peste protecția de plastic de la pack look? Se poate monta și peste scutul din tabla cu care vine mașina?

Scutul ESTE INDICAT sa-l montezi peste scutul de tabla cu care vine masina. Cat despre protectia de plastic... este total inutila sub scut si mai bine ai demontao... asa cum au facut si alti colegi de pe-aici @georgechinezu sau @dorucz. Exista riscul sa trepideze mai tare (pt ca-i plastic si sa atinga de scut. Oricum, de sub scut nu se vede acel plastic

Link spre post

Scutul ESTE INDICAT sa-l montezi peste scutul de tabla cu care vine masina. Cat despre protectia de plastic... este total inutila sub scut si mai bine ai demontao... asa cum au facut si alti colegi de pe-aici @georgechinezu sau @dorucz. Exista riscul sa trepideze mai tare (pt ca-i plastic si sa atinga de scut. Oricum, de sub scut nu se vede acel plastic

in fata scutul se prindd in gaurile de la apsratoarea aia de plastic pe care o scot?
Link spre post

in fata scutul se prindd in gaurile de la apsratoarea aia de plastic pe care o scot?

Bineinteles ca NU! Acea aparatoare este o bucata de plastic de 2 bani care nu face nimic altceva decat sa fie de Design!

Cel mai indicat este sa mergi (dupa ce ai scutul) la un service autorizat si pentru suma de aprox 20-30 ron ti-l monteaza ei si cu strangerea suruburilor la forta indicata.

Link spre post
  • 2 weeks later...
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...