Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Yokohama Geolandar I/T :whistle: astea am vazut la rusi ca folosesc la greu prin nord....

gume de oras la "jucarie" am de astea: Cooper Discoverer M+S , sunt M+S si au si fulg de nea, deci sunt de iarna pe bune . Sunt OK iarna, rezista bine si la asfalt uscat (si vara). Au si 215/70R16 :thumbsup:

Editat de kidu79
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pt drumuri de iarna nebatute cam la ce cauciucuri te gandeai? AT urile de la BFG se califica?

Nici eu... Trebuie niste anvelope de iarna serioase. Echivalentul lui Nokian Hakappellita pentru suv (banuiesc ca exista asa ceva) sau Dunlop SJ6 cum au colegii @ToranagaSama si @danielcojocar, sau chiar Federal Himalaya.

Si daca sunt nebatute, musai lanturi de zapada! Am vazut un video cu un G Klass care inainta prin zapada de 1m ca plugul, dar avea lanturi!

A/T urile, de care or fi ele, sunt bune la toate, dar nu exceleaza la zapada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Buna ziua,

Vreau sa va intreb ce parere aveti de anvelopele All Season Continental Cross Contact M+S cu care vine masina echipata.

Sunteti multumiti de comportamentul lor pe zapada/gheata?

Pe zapada conduceti pe modul Auto sau 4wd lock ?

Link spre post

Azi am mers prima oara cu ele pe zapada. Am lasat-o pe auto. Nu mi s-a parut sa piarda tractiunea dar la frana e destul de "interesant". Pe jos fiind aproape bec ( ghiata +zapada fina) probabil cu orice cauciuc intra abs ul. Totusi la niste curbe 90 grade, luate cam la 40 km/h am simtit-o ca fuge de spate.

Mai vedem in continuare, cand creste zapada.

Link spre post

Azi am mers prima oara cu ele pe zapada. Am lasat-o pe auto. Nu mi s-a parut sa piarda tractiunea dar la frana e destul de "interesant". Pe jos fiind aproape bec ( ghiata +zapada fina) probabil cu orice cauciuc intra abs ul. Totusi la niste curbe 90 grade, luate cam la 40 km/h am simtit-o ca fuge de spate.

Mai vedem in continuare, cand creste zapada.

Prima frana mai serioasa de la vreo 50km/h am simtit cum ca as calca pe "bolovani", iar la un semafor am facut 90 de grade (curba) si tractiunea pe spate a lasat de dorit. Nu era totusi pe 4x4, era pe auto.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...