Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Mie imi fac tare cu ochiul dunlop-grandtrek-sj6-21565-r16-98 amintite intr-un post anterior. De iarna sunt ok si poate le-as baga si la offroad, desi nu sunt la nivel de AT. Continentale winter as putea lua mai ieftin, dar daca iau o sa fie AT uri de conti, desi BFG m-ar linisti mai tare. Mai studiem.

Pe emag se pare ca cele de /70/ au pret bun.

Editat de vsebas
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

@danielcojocar @magyari

Dupa cercetari, telefoane si abuz de google search am aflat:

Falken Eurowinter HS449 pe acele dimensiuni sunt pentru "SUV & 4x4 AND LIGHT TRUCK WINTER TYRES".

La niste review-uri spuneau unii cu Mitsu ASX ca fac treaba buna. Overall au aprox 4.5/5 deci cred ca sunt niste anvelope mai mult decat decente, mai ales ca este modelul nou 2014, deci tehnologie noua. Am dat comanda, sper sa nu fie teapa :ahappy:

Link spre post

Mare pacat ca ati ajuns la constatari cum ca astea de pe Duster (M+S) fie ca sunt continental fie ca sint Michein sunt anvelope care nu stralucesc deloc Iarna.

Dupa cum spune si @klaus... daca esti constient cum e vremea si ce opinci ai in picioare... poti sa mergi cu ele. Dar... pentru cei care sunt cu mai multi ani de conducere... se stie ca pe vremuri se mergea ci masina chiar ci cu anvelope de vara (tocite) toata iarna. Dar acum este vorba despre siguranta mult mai mult decat era vorba inaine... in primul rand din cauza nr de masini... in al doilea rand datorita vitezelor de deplasare.

@vsebas... anvelopele mentionate de tine au fost mentionate in multe posturi... inca de la inceputul acestui topic. Pot sa-ti spun ca sunt excelente si pt off. Eu le-am utilizat 2 veri in off si... multe situatii (chiar si pareri ale celor care practicau off in Campionat) ca astea sunt mai bune si decat AT-urile cu profil BFG ca descarca mai bine noroiul. Nu stau la fel de bine la protectia laterala.

@huskyuk... nu pot sa zic nimic... eu raman la parerea mea si... sincer nu te sfatuiesc! Dar tu faci ceea ce doresti tu!

Link spre post

@danielcojocar, mie imi par foarte bune acele cauciucuri, si dat fiind ca le-ai folosit, am o intrebare : ai mers cu ele pe pietre ascutite? pericol de taiere, este, avand in vedere ca nu au ranforsarea ca la AT-uri ? Eu am taiat niste continentale crosscontact LX pe pietre si sunt curios daca SJ urile ar tine.

Link spre post

@@vsebas... da, am mers si pe pietre taioase si nu s-au taiat... dar acest capitol e si in functie de noroc... Colegul nostru @denon2808 a taiat si el un CrossContact pe un drum pe care n-ai fi zis ca se pot taia anvelope... Colegul @Leo Benghe a taiat un cauciuc AT pe un drum in care... tot n-ai fi zis ca se poate intampla. Cred ca tine mult de noroc/ginion.

@@eugend... sunt ceva mai galagioase decat cele Stock... dar orice anvelopa de iarna e mai galagioasa. Sunt mai galagioase decat alte anvelope de iarna...? Nu stiu sa-ti raspund la acest capitol. Nu sunt un tester de anvelope si nu am analizat acest capitol in decizia de achizitie a acestor anvelope. Eu, sincer am cedat in fata disconfortului sonor in favoarea confortului de siguranta si de capabilitate. Deh, pt zgomot am un buton la radio care da muzica mai tare... ;). Si... eu, care mai merg si pe MT-uri, mi se par extrem de silentioase astea de iarna.

Nokian am auzit de la alti colegi (care au aceste anvelope) ca sunt destul de bunicele... In iesiri cu acei colegi... ei au ramas in zapada (amandoi), eu am iesit!

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...