Sari la conținut

Postări Recomandate

Sa inteleg ca sub 130 km / ora nu are rost sa circuli si mai bine modifici masina ? :)))) Eu am de 3 zile Faceliftul si nici nu sunt curios cum suna peste 130....... Ca si putere este acolo, ca si modelul vechi, pana pe la 2000-3000 km mi s-a spus insa sa nu exagerez cu viteza si turatiile... Oricum, daca viteza era prioritatea mea, atunci clar imi luam alta masina. In conditiile din tara noastra insa (lipsa autostrazi puse la punct, lipsa drumuri bune, lipsa semnalizari, gropi multe, animale, oameni la marginea drumului si nu numai etc), dupa parerea mea nu acest aspect este primordial...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Nu ma intereseaza in mod deosebit ca Dusterul sa fie silentios de la 130 incolo, ci in general. Doar ca pe la viteza aia am remarcat o sursa de zgomot ceva mai mare in partea de sus a masini si ma gandeam ca eliminarea barelor ar mai taia din zgomot, chiar la viteze mai mici.

Si eu depasesc rar 120 km/h, tocmai pt ca drumurile noastre n-o permit, din punctul meu de vedere, insa peste 100 merg ori de cate ori conditile o permit si as fi fost placut impresinat daca Dusterul ar fi fost mai silentios si in zona 100-120...

Daca barele alea sunt asa importante in stabilitatea masinii, cum se face ca vad pe strada multe Dustere fara ele? Daca nu ma insel, nici faceliftul in versiunea Acces nu are asa ceva...

Link spre post

Daca barele alea sunt asa importante in stabilitatea masinii, cum se face ca vad pe strada multe Dustere fara ele? Daca nu ma insel, nici faceliftul in versiunea Acces nu are asa ceva...

Modelele de baza nu au nimic nici 4x4, nici AC, nici bare in culoarea masinii, nici multe altele. Acesta este un motiv pt care nu vezi pe multe Dustere acele bare.

Link spre post

Modelele de baza nu au nimic nici 4x4, nici AC, nici bare in culoarea masinii, nici multe altele. Acesta este un motiv pt care nu vezi pe multe Dustere acele bare.

Astea inseamna, pentru mine, ca respectivele bare nu-s esentiale in buna comportare a masinii pe sosea, deci Dusterul poate rula la fel de bine si fara ele....

Link spre post

Astea inseamna, pentru mine, ca respectivele bare nu-s esentiale in buna comportare a masinii pe sosea, deci Dusterul poate rula la fel de bine si fara ele....

Singura diferenta intre Dusterele cu bare si cele fara bare este ca modelul fara bare are acoperisul dintr-o singura bucata intreaga din fata pana-n spate iar cel cu bare are niste gauri in plafon (locurile de prindere,ale barelor)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...