Sari la conținut

Postări Recomandate

@ruiz : tu esti suparat pe cineva in particular ?

fiecare face ce vrea cu banii lui.

sunt oameni care cumpara masini din vorbe ... si masini scumpe. cand a fost lansat conceptul f700 dealerii au primit avansuri pentru acea masina . deci , de ce esti asa suparat ca nu inteleg ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

recomandarea mea ar fi sa nu iei masina din primele loturi. ai sanse sa aibe hibe necunoscute :)

cel mai bine e sa astepti 6 luni. my 2 cents

@georgeb : nu am nimic cu nimeni.Sunt doar putin sceptic...... ca si tine dupa cum observ.....

Link spre post

Sincer, mi-e greu sa inteleg cum poti cumpara ceva de 16000 Euro din poze, fara sa-l fi vazut in realitate. Si asta pentru ca nu mai ai rabdare 2 saptamini.Simplu fapt ca Dacia ia comenzi de 2 saptamini la o masina pe care romanii au vazut-o doar din Photoshop mi se pare o insulta la inteligenta noastra...

Sper ca n-am jignit pe nimeni, e doar opinia mea....

Sunt doar putin sceptic......

Scepticismul nu are nimic in comun cu ceea ce ai afirmat despre vazutul in Photoshop. Daca tu nu ai vazut-o decat in Photoshop, nu este problema nimanui de pe-aici. Aceasta masina a facut si transport pentru festivalul George Enescu. Cineva trebuie s-o fi vazut si-atunci. Dar tu, care zici ca esti din Pitesti, dac-ai fi avut curioazitatea sa vezi acest nou Duster te-ai fi dus la marginea Pitestiului si-ai fi vazut-o pe trailer (macar vizual) si sunt convins c-ai fi vazut si noua culoare daca-ti place sau nu (in realitate) conform gusturilor tale

Link spre post

Cunosc pe cineva (nu pot spune ca-mi e prieten insa cunostinta, da) care a cumparat o masina direct de pe site-ul producatorului (parca din State) fara sa o vada in realitate absolut deloc. A configurat-o si a platit-o prin transfer bancar iar dealer-ul i-a expediat-o cu vaporul in Constanta unde omul a platit taxele si a plecat la volanul ei. A asteptat vreo 4 luni (din care transportul a fost o luna) dar a obtinut exact ceea ce a vrut. Si a dat banii fara sa vada produsul in prealabil si, mai important, fara sa aiba posibilitatea sa-l returneze.

Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cand ti se pune pata nu mai conteaza piedicile :)

Link spre post

Scepticismul nu are nimic in comun cu ceea ce ai afirmat despre vazutul in Photoshop. Daca tu nu ai vazut-o decat in Photoshop, nu este problema nimanui de pe-aici. Aceasta masina a facut si transport pentru festivalul George Enescu. Cineva trebuie s-o fi vazut si-atunci. Dar tu, care zici ca esti din Pitesti, dac-ai fi avut curioazitatea sa vezi acest nou Duster te-ai fi dus la marginea Pitestiului si-ai fi vazut-o pe trailer (macar vizual) si sunt convins c-ai fi vazut si noua culoare daca-ti place sau nu (in realitate) conform gusturilor tale

Deci ca sa vad masina trebuia sa fiu sau meloman,sau invitat la lansare sau sa locuiesc in Pitesti.Cum ar fi putut-o vedea cineva sa zicem, din Iasi ?

"Cineva trebuie s-o fi vazut" se aplica mai degraba ( ca sa ne situam intr-o actualitate de timp si de loc ) disparitiei banilor din casetele de valori de la banca .....

Intre altele, daca se citea cu atentie se stia ca,printre acei putini cineva, fiindca sunt din Pitesti, sunt si eu.

In post-ul #279 am pus chiar si o poza.Se pare ca e cam SINGURA de pe acest forum in afara de cele oficiale lansate.Masinile erau toate negre.N-am avut disperarea de a "face autostopul" zile intregi pentru a vedea si alte culori....

Daca cineva isi permite sa cumpere fara sa vada, bravo lui si mult succes.Asa cum am spus n-am nimic cu nimeni.O sa-mi tin deoparte parerile personale ca vad ca deranjez...

Link spre post

Deci ca sa vad masina trebuia sa fiu sau meloman,sau invitat la lansare sau sa locuiesc in Pitesti.Cum ar fi putut-o vedea cineva sa zicem, din Iasi ?

"Cineva trebuie s-o fi vazut" se aplica mai degraba ( ca sa ne situam intr-o actualitate de timp si de loc ) disparitiei banilor din casetele de valori de la banca .....

Intre altele, daca se citea cu atentie se stia ca,printre acei putini cineva, fiindca sunt din Pitesti, sunt si eu.

In post-ul #279 am pus chiar si o poza.Se pare ca e cam SINGURA de pe acest in afara de cele oficiale lansate.Masinile erau toate negre.N-am avut disperarea de a "face autostopul" zile intregi pentru a vedea si alte culori....

Daca cineva isi permite sa cumpere fara sa vada, bravo lui si mult succes.Asa cum am spus n-am nimic cu nimeni.O sa-mi tin deoparte parerile personale ca vad ca deranjez...

Nu deranjezi absolut deloc ... toate posturile din topicul asta reprezinta parerile celor care scriu. Faptul ca nu sunt de acord cu tine (si tu nu esti de acord cu ei) nu reprezinta altceva decat dovada ca participam la o discutie libera, cu puncte de vedere diferite dar argumentate si, cel mai important, o discutie civilizata.

Din partea mea, la cat mai multe astfel de discutii :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...