Sari la conținut

Postări Recomandate

Multumesc tuturor pentru urari :) o placere sa vezi atatia pasionati si mai ales atata empatie :)

@laudogaru: configuratia sub bara spate e identica cu cea de la diesel. O sa pun maine niste poze.

In alta ordine de idei, dupa euforia initiala imi trebuiau niste dusuri reci:

Dusul numarul 1: Geamul dreapta fata balanseaza cand se ridica. Asta pana la jumatate ca mai sus nu vrea .. Trebuie sa-l trag cu mana ca sa se inchida. Maine sunt la dealer..

Dusul numarul 2. Dupa ce ca am stat 6 ore la baietiii cu alarma (acu 30 minute m-am intors) ca sa-si dea seama cum sa lege firele de la modulul pentru ridicarea geamurilor (ce-i drept erau zeci de fire ceea ce condus la sute de combinatii posibile ... cred ca au incercat vreo 150-200 de legaturi pana au scurtat firele alea de tot) , cand am ajuns acasa si am armat masina, dupa nici 3 minute (abia ajunsesem in casa) incepe sa urle sirena. Initial am crezut ca am lasat vreun geam deschis. Mers la masina verificat 360 grade, nimic deschis. Reiau procedura de 5-6 ori si dupa 3 minute, de fiecare data, acelasi rezultat: sirena urla... Noroc ca de dimineata euforia mea a fost la cote maxime si a avut de unde sa scada :D

Maine ii vizitez din nou si pe astia....

Da sincer sa fiu, azi nimic n-o sa reuseasca sa ma enerveze :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Eu am alarma Viper 5901. Si patesc la fel cu alarma la cateva minute daca las plafoniera pe automat sau aprinsa. Trebuie sa tin pe pozitia oprit iluminatul interior. Verfica daca nu cumva iti ramane aprins becul care ilumineaza portbagajul. Eu i-am scos mufa de tot la ala... ca nu se stingea deloc

Link spre post

Felicitari ! Sa o stapanesti sanatos fara evenimente si sa te bucuri de ea ca un copil de o jucarie noua. :frantics::drool::frantics::drool::frantics:

P.S. Eu nici dupa un an si jumatate nu m-am saturat de ea si o folosesc in fiecare zi.

Link spre post

Dusul numarul 2. Dupa ce ca am stat 6 ore la baietiii cu alarma (acu 30 minute m-am intors) ca sa-si dea seama cum sa lege firele de la modulul pentru ridicarea geamurilor (ce-i drept erau zeci de fire ceea ce condus la sute de combinatii posibile ... cred ca au incercat vreo 150-200 de legaturi pana au scurtat firele alea de tot) , cand am ajuns acasa si am armat masina, dupa nici 3 minute (abia ajunsesem in casa) incepe sa urle sirena. Initial am crezut ca am lasat vreun geam deschis. Mers la masina verificat 360 grade, nimic deschis. Reiau procedura de 5-6 ori si dupa 3 minute, de fiecare data, acelasi rezultat: sirena urla... Noroc ca de dimineata euforia mea a fost la cote maxime si a avut de unde sa scada :D

Maine ii vizitez din nou si pe astia....

Da sincer sa fiu, azi nimic n-o sa reuseasca sa ma enerveze :)

E bine ca nu te descurajezi.

Totusi, aici cred ca este greseala ta. Eu, unul, nu m-as fi aventurat sa ma bag sa-mi montez alarma la o firma de montari alarme, indiferent cat de buna este ea.

Duster Facelift are ceva modificari pe instalatia electrica, modificari pe care Societatile de montari alarme inca nu le-au invatat. Deci, prin urmare, merg pe bajbaite si exista posibilitatea sa mai dea si rateuri.

Cred ca era o mult mai buna varianta sa folosesti o alarma recomandata de producator caci atunci ei (dealer-ul) trebuiau s-o monteze pe masina si o faceau dupa schema electica pe care deja o au.

Atentie, Duster Facelift are in componenta instalatiei electice si cateva trasee de FIBRA OPTICA! Ganditiva ce poate implica asta daca un necunoscator se-apuca sa-l taie.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...