Sari la conținut

Postări Recomandate

Chestia cu facelift-ul mai ieftin in conditiile in care are dotari mai multe a fost o mare vrajeala dupa cum am mai spus.Totul se plateste in plus pina si ESP-ul ala care e standard pe orice masina.Pretul Laureate full ajunge la 19600. Diferenta fata de varianta full anterioara este de peste 1000 Euro. MediaNav-ul, tempomatul si asistenta la parcare nu fac atit....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Am vazut ieri noul Duster la lansarea de la Iasi. Ce sa zic, mi-a lasat o impresie buna, chiar miroase fain inauntru (fata de celelalte modele Dacia), materialele n-au aspect de ieftin, dar se simte ca au tras la maxim sa obtina un cost de productie cat mai mic.

Astept cu nerabdare sa fac un drive test, cica abia de pe 11 noiembrie se va putea...

Atasez o poza la lista de preturi pt accesorii.

Covorasele de cauciuc nu merita banii aia, sunt de 2 lei. Iar 465 ron pt o cotiera mi se pare exagerat...

Nu inteleg totusi o chestie, pe site-ul Dacia, asistenta la parcare cu spatele costa 200 euro, pe lista cu accesorii, senzorii de parcare sunt 550 ron. Ce ar reprezenta diferenta?

post-892-0-66278300-1383728775_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...