Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Eu nu inteleg o treaba , poate ma lamuriti voi.

In unele poze , in special cele "oficiale" adica cu photoshop are luminile alea de zi/pozitii ce or fi ele , albastrui (adica mai frumoase) si in alte poze ...din realitate din teste apar galbui ...normale ..ca un halogen .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Initial voiau sa puna becuri led pentru luminile de zi (asa au aparut modele de prezentare si asa a si fost prezentata masina in teasing-urile dinaintea lansarii). Dupa aia s-au razgandit si au pus becuri normale. Asa ca masina o sa vina cu becuri standard insa cred ca or sa poata fi puse becuri led.

Link spre post

Foarte slab reportajul... clar ca s-au dus acolo pe banii celor de la Renault si au tinut critica la minim.

Nu mai zic ca ei comenteaza despre 1.2 TCE dar prin poze apar tot felul de masini 4x4, care clar nu sunt 1.2 TCE.

Sunt totusi curios cat de buna e insonorizarea acum. Chiar sa fie asa diferenta doar de la placa aceea de la portbagaj ?

Cat despre diminuarea zgomotului de rulare... Pai daca trenul de rulare e acelasi si aerodinamicitatea masinii e tot aceeasi... eu nu inteleg ce puteau sa reduca aici. Poate eventual au izolat mai bine habitaclul - dar sa nu imi zica ei ca au redus zgomotul de rulare in mod semnificativ ca asta nu prea au cum.

Cat despre pozitia tobei - e drept ca e mai expusa acum - dar parca cea de pe Duster ph1 4x4 e chiar groaznica ca aspect... asa ca orice alta solutie e mai buna :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...