Sari la conținut

Postări Recomandate

Am si eu o curiozitate.... noile modele se mai incadreaza la programul RABLA 2013 ?

Vad ca sunt pe aici unii care deja au DUSTER dar ar fi interesati sa cumpere "noul" model. Cei cu 1.5dCi 4x4 - 110 CP... ati mai lua din nou acelasi motor ?

Pentru laudogaru : Noul MCV a fost lansat in RO oficial pe 28 mai 2013 - deci a durat ceva timp dupa prezentarea la targul auto. Probabil va fi ceva asemanator si pt Duster, va fi mai intai o lansare oficiala, data de la care vor incepe afisarea preturilor si preluarea comenzilor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Eu am 1,6 16 V 105 CP si nu as renunta la motorul asta in special pentru ca este nepretentios si simplu, fara turbo si filtru de particule, doua surse de eventuale probleme. Motorul diesel e bun daca faci abstractie de filtrul de particule sau de grija la calitatea combustibilului. Motorul asta nou de 1,2 mi se pare prea fin si tehnologizat. Macar sa fie silentios.

Daca ar fi insa sa visez mi-as lua un duster cu motor de golf II.

Link spre post

Pai asta a spus si el, ca NU au :)

Mi s-ar fi parut interesant un 2.0 dci 150hp(un exemplu ca sunt mai multe variante). Oricum 1.5-ul din dotare nu m-a dezamagit pana acum dpdv al comportamentului, tras, urcat in limitele pe care eu le consider normale.

Link spre post

Că motorul Energy 130 (R9M 1.6 dCi 130CP) o fi vreo relicvă…

2_1.6_dCi_130_Energy_curba_cuplu.jpg

Cu motorul Renault Energy dCi 130, sofatul este o adevarata placere datorita unui cuplu foarte generos (320 Nm, cu 20 Nm mai mult fata de versiunea precedenta), disponibil inca de la 1750 rot./min.

Motorul este adaptat pentru toate tipurile de utilizare, de la sofatul in regim urban - 80% din cuplu este disponibil inca de la 1500 rot/min, pana la traseele lungi, pe sosea si autostrada.

Acustica este unul din punctele forte ale acestui motor: - in medie, 3 decibeli, ceea ce inseamna un nivel de zgomot de doua mai scazut in interiorul masinii (fata de versiunea precedenta).

Și un Nissan Qashqai echipat cu 1.6 dCi 130CP:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...