Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Cu alte cuvinte dacia va avea alte faruri. Cred ca ori e o gluma ori se incearca "derutarea" adversarului. Si nu inteleg de ce ar fi nevoie cu acest facelift eventual si penibil sa dea ture pe strazi. Ar fi de ajuns sa mearga in fata blocului la un atelier si sa ii roage sa schimbe farurile cu ceva aftermarket aduse din rusia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noutatile vehiculate sunt faruri si grila fata, faruri spate, bord ( model nou, model noul logan sau model India - din poze pare varianta nr.3 ),deschidere geamuri pe usi, scaune noi, sistem media si tempomat.Daca ar fi toate astea atunci putem spune ca e facelift si nu abureala...

Link spre post

Noutatile vehiculate de fapt nu sunt vehiculate ci sunt doar vise ale unora dintre noi. In opinia mea deschiderea geamurilor va ramane pe consola centrala. Asa are si noul logan si sandero ba chiar si unele renault-uri. Poate sa schimbe ceva la bord sa semene cu noaua familie si poate si la designul partii frontale. Oricum, pana acum dacia a adus schimbari surprinzatoare, departe de ceea ce se astepta sau se vehicula. De ce ar fi la duster altfel? Si de regula fecelifturile aduse au fost dezamagitoare (vezi vechiul logan si sandero).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...