Sari la conținut

Postări Recomandate

apare facelift pentru Duster! am vazut niste poze spion, si sunt modificari la exterior fata/spate, iar interior nu se stie. din ce banuim, speram la navigatia LG de 300 de bishtari, cruise control si... bordul upgradat tipic Deishia:))

doamne ajuta. dar parca n-as schimba dusterul doar pentru astea. sau da?

http://www.autobook.ro/stiri/dacia-duster-facelift-un-nou-set-de-imagini-spion.html

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

• 1 month later...

Secretosi sunt astia de la Dacia de nu "scuipa" ei o poza pe net cu faceliftul ...ca in 10-11 septembrie incepe salonul

Asa a fost si la Logan/Sandero ... atunci imediat inainte de lansare au dat poze

Link spre post

In spate au redesenat un pic stopurile. Cele noi, in zona semnalizatoarelor, sunt patratoase, nu rotunde ca celelalte.

Au mai modificat si manerul/plasticul de deasupra numarului de inmatriculare (cel pe care scrie Duster).

Iar in laterala am observat barile de pavilion care sunt marcate "Duster" si suportii restilizati. Si jantele :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...