Sari la conținut

Duster sau noul Sandero Stepway?

Postări Recomandate

Dupa facelift modelul anterior nu se va mai produce. Ieftinirea va fi poate pentru second. Parerea mea :). Eu mi-as lua dusterul cat mai repede si as mai prinde o vara de distractie prin natura. Tot asteptand dupa una alta cred ca uitam sa ne bucuram de lucrurile cu adevarat importante. Chestiile cu bordul sau farurile sunt amanunte nesemnificative. Oricum in doua luni nu le mai bagi in seama.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca orice masina dintre cele doua ti-ai lua tot o sa-ti para rau, solutia este sa o cumperi pe cea mai ieftina: o sa-ti para rau pe mai putini bani.   Din cele aratate de ddalcu eu inteleg ca ii pl

E frumos stepway dar eu as alege tot duster. Inaltime anvelope duster 215x0.65 = 139.75 mm R16 Inaltime anvelope stepway : 205x0.55 = 112.75 mm Anvelopele de duster sunt mai inalte cu 2.7 cm cee

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun

@dacian....nu se va mai produce dar vor mai avea cele de pe stock...acuma depinde cum ai noroc sa gasesti una fix pe placul tau.

@ddalcu....sincer nu stiu ce asteptari ai de la facelift. ca cele de pe logan au fost cam nereusite(parerea mea).....si eu as zice sa iti iei deasta nefaceliftuit ca nu iti va parea rau:) Dar tu stii exact ce vrei:)

Link spre post

domne ...pana la urma eu cred ca masina trebuie sa o iei daca iti place...eu mi-am luat duster 4x4 pentru ca mi-a placut si sunt multumit de ea...n-am fost decat de vreo doua trei ori pe coclauri dar asta nu inseamna ca in oras nu merg cu placere cu ea....stepway-ul chiar daca arata bine nu are nicio legatura cu dusterul(nu ma refer la platforma tehnica).....daca as fi avut bani mai multi poate mi-as fi luat altceva....poate defender si as fi mers si in oras cu ea....daca iti place dusterul il iei si gata!!!

Link spre post

- acum sa stii ca omul e de apreciat ca are rabdarea necesara sa astepte facelift-ul. Multi se arunca din prima la shopping. Nu mi se pare ceva rau sa astepti pana iei o decizie, in fond la cati bani costa sa fi calculat e chiar recomandat. Si culmea, pot sa iti placa 2 modele si sa iti fie greu sa alegi intre ele. Sincer si mie imi palc ambele. Daca stepwayul avea 4x4 atunci ar fi fost altceva, era clara decizia dar asa ...

Link spre post

Daca stepwayul avea 4x4 pretul de vanzare ar fi fost acelasi cu dusterul iar decizia ar fi fost la fel de grea :). Atunci cand cineva nu stie exact ce vrea este greu de luat decizii.

Si oricum chiar si cu 4x4 stepul tot ar fi arat pamantul cu spoilerul deoarece unghiul de atac este mic.

Link spre post

Tocmai ce spuneam si eu. Amanunte. Bucuria de a conduce dusterul nu are nevoie de facelift :)

corect....

daca mergem la niste case mai mari, cum ar fi volkswagen, se poate alege tipul de masina, model, si cu tractiune 4x4, sau nu, care se pot asemana cu sandero sau duster, si nu exista nici o problema; se poate alege golf sau tiguan cu tractiune 4x4 si acest lucru nu inseamna ca tuaregul nu are cautare, sau daca se compara tiguanul 4x4 cu golful 4x4 nu inseamna ca tiguanul nu se mai vinde.....

la multi ani de sfantul gheorghe, asta de la sotie :flowers::frantics:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...