Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

• 1 year later...

observ pe site-ul dacia ca, mai nou, si modelul pe benzina poate beneficia de ASR-ESP, la pretul de cca 1300ron. parerea mea este ca nu trebuie facute modificari majore la sistemul de alimetare, deoarece benzinarele au acceleratie electronica si in cazul folosirii asr_ului, calculatorul taie acceleratia, nefiind nevoie sa reduca debitul de combustibil, dupa cum se specifica mai devreme.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Are sens dacă îţi confirmă configuratorul de pe site-ul oficial sau un reprezentant oficial. Altfel…multe au un sens…dar nu sunt aplicate în viaţa reală.

De acord cu tine. Poate reusesc sa isi actualizeze cei de la Dacia configuratorul de pe site, altfel multa lume se gandeste de ce ii este "bagat pe gat" volanul imbracat in piele daca nu doreste acest lucru.

Eu cand am facut comanda nu eram foarte sigur daca vreau si volan imbracat in piele, asa ca am comandat doar ESP, la final am vazut ca au trecut si volan piele.

Explicatia a fost, in stil romanesc, daca bifam eu volan piele mai plateam 100E in plus, pentru ca nu am bifat explicit, am platit doar 250E pe ESP + volan piele. Intr-un final am inteles ca e vorba de un senzor care e mascat cu piele si de asta ar fi inclus automat si volan piele.

Link spre post

Dupa modul "de calcul" al unora de mai sus si cei care comanda pack Look(ce include janta de aliaj AL) trebuie sa scada pretul jantelor echipare standard varianta. Ceea ce nu este adevarat.Pentru optionale sa plateste in plus fara alte scaderi din pretul pieselor care sunt in standard gama.La toti este la fel ca se cheama Honda/Ford/VW etc... ;)

Link spre post
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...