Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ascultat sfatul tău Și am urmărit traseul propus prin makaza. Este mai scurt ca distanta însă este mai lung ca timp. Oricum a fost ceva nou. Acum aștept sa plece feribotul spre Thasos.   Sen

Și eu am aceiași problema, nevasta mi a zis ca offroad facem la Iezer, în Grecia plajă   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Stimati membrii,   Deschid acest topic pt a fi de folos pt cei care nu au "batut" drumul catre Grecia cu Dusterul, incerc sa va postez ceva informatii referitoare la acte, vama, cazare si traseu.  

Posted Images

Greseala mea, am avut senzatia ca va trece pe langa Thessaloniki. Intradevar, mergand la Kavala, la Serres o ia la stanga, nu are ce cauta in dreapta :).

Cand am mers in Grecia, eu treceam intotdeauna pe langa Thessaloniki, oriunde mergeam, dar asta din cauza ca eu merg pe Serbia-Macedonia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am într-adevăr 2 variante portuare însă la kevala durează mai mult traversarea cu feribotul. Singurul avantaj acolo e ca ai autostrada pana acolo. La keramoti trebuie sa mergi pe drum național după ieșirea de pe autostrada.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...