Sari la conținut

Duster Prestige Blue dCi 115 4WD

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare, Revin cu un update după mult timp. Am ajuns la 23000 km și aproape un an de când avem mașina, așa că m-am prezentat la service pentru revizia anuală. Am folosit foarte puțin cu ade

Salutare, După mai bine de un an de gândit și răzgândit dacă avem nevoie de un SUV, împreună cu logodnica mea am comandat la jumătatea lui mai un Duster Prestige, Blue dCi, 4x4, la care am adăuga

Un pic de treabă după distracție. 60x187 cm, cu scaunul pasagerului tras în față și înclinat. Ar fi încăput și ceva de 190cm.

Posted Images

mersi - ar merge pentru jucării și accesorii. am făcut o schiță rapidă cu ce aveam în minte - un spațiu pentru căruțul pliat, unul pentru un sertar cu accesorii - pătură, hamac, etc și spațiu deasupra pentru bagaje sau cumpărături. de asemenea, ar merge atașat și ceva deasupra, ca separator de spațiu - mult mai bine ancorat decât accesoriul original. probabil aș putea adăuga niște balamale la spațiile de deasupra, în caz că vreau să transport ceva mai înalt.

Duster trunk box v3.jpeg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 months later...

Salutare,

Un mic update după 6 luni:

• nu am ajuns să mă ocup de acea cutie - poate voi transforma ideea în ceva legat de camping pe viitor
  • mașina a ajuns la 42 000 km fără probleme mecanice
  • am completat 10L AdBlue; apăruse mesajul pe la 39 000 km
  • s-a ars unul dintre becurile Night Breaker Laser - mă aștept să se ardă și celălalt în curând. am fost destul de mulțumit de lumină și mă așteptam oarecum la o viață scurtă, dar speram totuși la cel puțin 9-10 luni (în general merg cu luminile pe AUTO, dar în anumite situații aprind eu faza scurtă)
  • mi-ar fi plăcut să fie aprinse pozițiile pe spate când sunt aprinse DRL-urile pe față, fără să trebuiască să aprind faza scurtă; la reprezentanță mi-au zis că nu pot face această modificare
  • pentru că îmi era greu să urc bicicletele pe mașină, am instalat un cârlig de remorcare și am cumpărat și un suport platformă pentru biciclete rabatabil. Am folosit cârligul și pentru a tracta o remorcă de 750kg cu diverse piese de mobilier - o experiență interesantă la parcări sau ieșit din spații înguste cu spatele - a fost prima mea sesiune cu o remorcă; mă gândesc să fac școala de șoferi pentru categoria B+E
  • cea mai recentă cumpărătură a fost o cutie pentru bagaje pe barele transversale. După primul mini concediu, mă întreb de ce am amânat atât de mult această achiziție - nu am mai stat să joc tetris cu bagajele
  • am prins prima noapte de zăpadă între Râșnov și Poiana Brașov - eram cu cauciucurile din fabrică M+S - a fost groaznic - am avut ceva emoții de vreo 3 ori. Urmează să trec la anvelopele de iarnă. Chiar dacă voi avea doar o singură ieșire la zăpadă serioasă iarna aceasta, merită schimbul

Drumuri bune tuturor!

Link spre post
  • 1 month later...

Salut. Sigur. 220 euro pe an, prin Allianz Direct. E pachetul Max fără protecție preț achiziție, cu franșiză de 120 euro per eveniment.

Link spre post
  • 10 months later...

Salutare,

Un nou update - 58000 km - mers 75% în afara orașului.

Încă 10 litri AdBlue la 54000 km - deci cam după 15000 km de la ultima alimentare.

Între timp am făcut revizia prin RCI și am schimbat în mai uleiul, iar acum in octombrie filtrele. Am avut o completare cu antigel și schimbat plăcuțele de frână - erau cele de când am cumpărat mașina - abia acum au ajuns aproape de finalul vieții.

Legat de antigel - sper să nu fie problema de aici: 

voi urmări cât de repede se consumă antigelul.

În rest, fără probleme. Am făcut o plimbare până la Bolboci - urmează să trec la anvelopele de iarnă. 

În continuare îmi place la fel de mult mașina. 

20241123_161556.thumb.jpg.6068c989a33bfeab9cce5accbec5d600.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...