Sari la conținut

Ce fel de tractiune preferati pe Duster? 4x4 sau 4x2?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu prefer 4x4. Este o opțiune personală, nu un adevăr universal valabil pentru oricine, în orice situație. Nu cred că voi mai cumpăra vreodată o mașină fără sistem de tracțiune integrală. Este mai mul

4x4 bineinteles..nu vad rostul sa iti iei o masina de acest gen si cu o garda la sol asa inalta fara tractiune integrala...

in permanenta auto 4x4. Are 105 mii km in acelasi stil (si la precedentul Duster tot la fel am mers 120 mii km) si doar o cruce cardanica (cu gresor) din cele 2, schimbata la actuala, ca am tras de

Posted Images

Eu zic asa - pentru 4x2 =Noul Sandero STEPWAY .

Diferenta de 2300E dintre Duster 4x2 1,5dCI 90CP si Noul STEPWAY cu acelasi motor nu se justifica mai ales ca Stepway are ESP-ul si Medianav-ul in standard iar ca functionalitate cred ca sunt tot pe-acolo deci, pentru ce sa dai 10.000Ron in plus?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic asa - pentru 4x2 =Noul Sandero STEPWAY .

Diferenta de 2300E dintre Duster 4x2 1,5dCI 90CP si Noul STEPWAY cu acelasi motor nu se justifica mai ales ca Stepway are ESP-ul si Medianav-ul in standard iar ca functionalitate cred ca sunt tot pe-acolo deci, pentru ce sa dai 10.000Ron in plus?

pentru ca iti place dusterul!!!

Link spre post

' Eu zic asa - pentru 4x2 =Noul Sandero STEPWAY .'

E vorba de doua lucruri diferite. Ma refer din punctul de vedere al dimensiunilor interioare. In speta a se vedea distanta interioara la nivelul umerilor conducatorului...de exemplu. Dusterul e una si Sandero e total altceva.

Link spre post

Eu am inceput sa regret ca mi-am luat 4x4 din diverse motive incepand de la consum, la zgomotul pe care il face la pretul in plus pe care l-am platit si nu in ultimul rand deoarece mi-am dat seama ca nu am neaparata nevoie. Regretele au tinut pana acum cateva ore cand am tras o distractie adevarata pe niste dealuri si pe niste drumuri de santier pline cu noroaie. A fost absolut grozav si recunosc ca nu am avut parte de multa vreme de o asa deconectare.

Asa ca nu mai regret alegerea facuta.

Si inca o data: iti iei duster pentru ca iti place sau stepway pentru ca iti place. Orice socoteala nu face decat sa explice in fata celorlalti alegerea facuta. Dar sa le compari pe astea doua (si nu numai) e ca si cum ai compara mere cu pere. Sa-mi iau mere ca sunt mai ieftine sau pere ca sunt mai dulci? :hyper:

Nu trebuie sa uitam, insa, ca sandero stepway este o masina de oras cu o idee mai inalta si cu ceva plastice care ii dau un aer de aventurier. E ca si cum mi-as lua eu un costum de camuflaj si as crede ca sunt Rambo. Sau mi-as da parul cu ulei si as iesi la agatat crezandu-ma Antonio Banderas.

Un duster e un duster chiar daca nu ai decat 4x2. Patinezi putin mai mult (poate fi distractiv) dar pastrezi garda la sol mare, ungiurile de atac si de degajare, portbagajul impresionant, pozitia inalta la condus etc. etc.

Si ca sa ne intoarcem la subiect: sunt pentru 4x4 dar nici 4x2 nu e rau. Duster sa fie!

Daca alegerea este 4x4 trebuie avut in vedere faptul ca tractiunea integrala imoune o acomodare deoarece in unele situatii masina se comporta altfel. De asemenea nu trebuie facuta greseala sa crezi ca daca ai 4x4 esti regele stabilitatii, ca poti exagera pe drumuri alunecoase ca mai avem si un esp si de acum suntem ca trenul pe sine. Nimic mai fals. Din contra, cred ca este nevoie de mare, mare atentie la condusul pe polei sau alte drumuri alunecoase in mod AUTO deoarece masina poate deveni instabila in curbele negociate cu viteza (fuge spatele). Am incercat zilele astea mersul cu 2WD chiar si pe soseaua alunecoasa si am fost mult mai multumit decat in mod AUTO.

Link spre post

Eu nu reusesc sa inteleg cum va fuge voua spatele in modul auto. In curbe foarte stranse negociate mai tare mi se pare mai sigura in mod auto. In 2 WD parca se simte putin ca vrea sa o ia spatele razna, dar in auto chiar e sigura (asta pe drum uscat). Pe gheata nu am fortat curbe cu viteza mare, dar am mers cu ea pe gheata pe munte cu cauciucurile stock fara sa ma lupt cu ea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...