Sari la conținut

Tutorial montaj DRL Dacia Duster - Daylight Running Lights

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca studiem schema de montaj (cea care este si omologata), o sa observam ca nu trebuie sa fie aprinse. Faptul ca se poate...

De aceea, am redeschis discutia, fiindca ma gandesc doar la DRL-uri omologate si de buna calitate(Philips, Narva, etc.) si instalate conform cu recomandarea producatorului .

Sa sara, primesc, da' sa sara in ochi nu. Imi sar destul xenoane after market, lumini de ceatza aprinse non stop si soarele care se reflecta in ornamente cromate Cel mai fin ie satz sara in ochi sto

Posted Images

Merita intrebat daca au vreo solutie pt PH2 (facelift). Insa ma indoiesc ca ei le customizeaza, cred ca doar le importa.

Dupa cum apare in linkul de la @ToranagaSama nu sunt compatibile cu Phase 2 (facelift) - ultimul rand din specificatiile sumare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema cu farurile astea ( si mie imi plac si am vrut sa iau) este la ITP. Iti spun din proprie experienta, pentru ca asa cum se vede in poza de profil, am pe spate stopuri cu led si mai mai ca nu au vrut sa-mi dea ITP-ul ca cica Dacia nu a omologat asa ceva. A zis ca daca ledurile de la pozitiile din far le trece cu vederea stopurile nu sunt ok. Acum poate am dat eu peste vreun inginer mai zelos ....

Daca ai ghinionul sa-ti opreasca masina pe stand si sa vina RAR-ul in control cu siguranta nu iei inspectia.

Editat de Larry82
Link spre post

Sunt faruri / led-uri DRL care AU omologare europeana, inclusiv RAR. De ex DLRurile de la Philips care vin cu certificat RAR in cutie insa te costa cca 100 E :)

Daca ai certificatul de omologare la tine nu prea are ce sa iti faca nici RAR nici ITP.

Problema cu farurile e ca tre' sa faca astia poze cu ele aprinse pt ITP, si de-aia o cam dau in colturi.

Pe spate nu e musai sa faca poza si deci "ingineru" poa' sa zica ca erai OK la control si poate ti le-ai montat ulterior. E "absolvit" cum ar veni. Doar la supra-control inopinat ar putea sa zicem sa il mustruluiasca aia de la RAR, da' dupa cate am vazut eu, cam toti astia ce au ITP-uri se cam stiu cu aia de la RAR... si chiar daca vin peste ei nu patesc nimic, si te rezolva si pe tine... dar nu pe gratis... Deci personal eu cred ca tipul ala la care ai mers tu astepta ceva... daca ma intelegi...

Oricum ce zici tu @Larry82 e foarte de bun simt, pt ca merita reamintite aspectele astea.

Concluzia folositoare pt @cosminium si alti doritori de aftermarket ar fi sa se intereseze daca sunt omologate. Dup-aia decizia o ia fiecare.

Editat de Killer82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...