Sari la conținut

Tutorial montaj DRL Dacia Duster - Daylight Running Lights

Postări Recomandate

Mi s-a cam luat de DRL-uri, incep sa ma cam deranjeze la ochi. Prefer pozitiile aprinse. Si vorbesc despre DRL-uri montate din fabrica, pe masini cu $taif...

Pai tocmai asta e ideea, sa "sara" in ochi ...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca studiem schema de montaj (cea care este si omologata), o sa observam ca nu trebuie sa fie aprinse. Faptul ca se poate...

De aceea, am redeschis discutia, fiindca ma gandesc doar la DRL-uri omologate si de buna calitate(Philips, Narva, etc.) si instalate conform cu recomandarea producatorului .

Sa sara, primesc, da' sa sara in ochi nu. Imi sar destul xenoane after market, lumini de ceatza aprinse non stop si soarele care se reflecta in ornamente cromate Cel mai fin ie satz sara in ochi sto

Posted Images

Intre a sari in ochi si a deranja la ochi de multe ori este o mare diferenta. Intradevar unele DRL-uri deranjeaza si ziua, nici nu vreau sa ma gandesc cum e noaptea daca sunt aprinse tot timpul. Altele nu deranjeaza deloc cu toate ca sunt foarte vizibile. E cam aceeasi treaba cu farurile reglate corect sau nu. Alea prost reglate te deranjeaza si ziua de cele mai multe ori.

Link spre post

Pai nu ar trebui sa fie aceeasi chestie? DRL=daylight running light, ori ca sunt montate din fabrica ori ca nu:))

Parerea mea, adica asa ar fi logic:)

Pai nu prea sunt acelasi lucru... chiar daca le spune la fel. Si chiar daca ar trebui sa indeplineasca acelasi rol.

Link spre post

Intre a sari in ochi si a deranja la ochi de multe ori este o mare diferenta. Intradevar unele DRL-uri deranjeaza si ziua, nici nu vreau sa ma gandesc cum e noaptea daca sunt aprinse tot timpul. Altele nu deranjeaza deloc cu toate ca sunt foarte vizibile. E cam aceeasi treaba cu farurile reglate corect sau nu. Alea prost reglate te deranjeaza si ziua de cele mai multe ori.

De aceea, am redeschis discutia, fiindca ma gandesc doar la DRL-uri omologate si de buna calitate(Philips, Narva, etc.) si instalate conform cu recomandarea producatorului .

Link spre post

Prefer pozitiile aprinse.

Există o contradicţie cu:

Art. 44. - (2) În circulaţia pe autostrăzi, pe drumurile expres şi pe cele naţionale europene (E) conducătorii de autovehicule sunt obligaţi să folosească şi în timpul zilei luminile de întâlnire.
Link spre post

Pai tocmai asta e ideea, sa "sara" in ochi ...

Sa sara, primesc, da' sa sara in ochi nu. Imi sar destul xenoane after market, lumini de ceatza aprinse non stop si soarele care se reflecta in ornamente cromate :) Cel mai fin ie satz sara in ochi stopurile de ceatza, cand mergi prin oras, si ie masina aluia la juma de metru de tine :)

Link spre post

Pai nu stii cum era vorba aia : " Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele de ceata! Esti si mai prost? Aprinde si stopurile... " Scuze de off topic, dar mai trebuie si cate un zambet :)

Sa sara, primesc, da' sa sara in ochi nu. Imi sar destul xenoane after market, lumini de ceatza aprinse non stop si soarele care se reflecta in ornamente cromate :) Cel mai fin ie satz sara in ochi stopurile de ceatza, cand mergi prin oras, si ie masina aluia la juma de metru de tine :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...