Sari la conținut

Tutorial montaj DRL Dacia Duster - Daylight Running Lights

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca studiem schema de montaj (cea care este si omologata), o sa observam ca nu trebuie sa fie aprinse. Faptul ca se poate...

De aceea, am redeschis discutia, fiindca ma gandesc doar la DRL-uri omologate si de buna calitate(Philips, Narva, etc.) si instalate conform cu recomandarea producatorului .

Sa sara, primesc, da' sa sara in ochi nu. Imi sar destul xenoane after market, lumini de ceatza aprinse non stop si soarele care se reflecta in ornamente cromate Cel mai fin ie satz sara in ochi sto

Posted Images

electrodep, mi se pare mie sau farurile tale au fix becuri de-alea "jmechere" de xenon 6000k ?! Albastrui, asa frumoase, cand le vad in trafic noaptea as da cu prastia in ele! Sa le stapanesti sanatos... DRL-urile! Nu becurile...

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Becurile sunt de 5000k , si erau in test, ca noi ne ocupam si cu montajul de xenoane, printre altele... Intr-adevar, becurile sunt de foarte low-cost, si se aprind tare nedefinit la inceput, isi revin la 5000k cam in 20 secunde. Eu personal, agreez xenoanele de 4300k, pe care le recomanda si producatorii ...

Link spre post
  • 9 months later...

Există o contradicţie cu:

de acord cu tine, dar daca este scris in legislatia europeana, ce si cum si se monteaza (omologarea bat-o vina asa cum zice si danielcojocar), conform principiului "sunt cetatean european si am drepturi" nu se poate lega asa usor agentul de viata ta. Legislatia europeana este peste legislatia statelor membre. Sigur ca putem polemiza cine are timp si nervi sa se judece pana la ICCE dar exista spete care odata solutionate intr-un fel, devin precedent de aplicare ulterioara si in statele membre. In schimb cand jupanii isi monteaza tot soiul de ghirlande cu led-uri de arata masina ca un pom de craciun sau xenoane de zici ca-i farul de la Mangalia, atunci deh! are dreptate agentul ca se leaga de viata ta si te ia cu codul rutier RAR si alte alea....

Link spre post

si apropos, de montaj DRL - vad ca omologarea pentru proiectoarele DRL prezentate la inceputul topicului este pentru montaj in partea inferioara a barei - ceea ce mi se pare mai logic decat montajul prea sus unde devin intr-adevar deranjante....cand oi avea timp si chef oi vedea ce prevede norma europeana mentionata in omologare - ma refer la montaj si alti parametri tehnici daca exista.

Link spre post
  • 9 months later...

Resuscitez topicul asta in urma unei intalniri in trafic (ieri).

Am oprit ieri la o intersectie intre blocuri sa cedez trecerea unui SUV care dupa faruri parea un Audi Q3 (era spre seara). Cand a trecut de mine inchipuiti-va uimirea mea sa constat ca era un Duster.

Farurile erau bricolate foooarte tare, aveau fasiile alea LED (iertati-mi utilizarea termenilor populari) cu lumina continua, nu cu leduri plantate in linie. Si erau montate in far, nu peste (cel putin asa mi s-a parut), asezate exact pe dungile alea care separa faza lunga de faza scurta.

Aratau bestial.

Din cate am studiat ieri, loc ar exista pe dungile alea despartitoare, sa instalezi fasiile LED dar nu stiu daca se poate desface farul (adica sa separ sticla de corpul farului).

Intrebare: exista posibilitatea de a desface farul?

PS Eram cu ochii la DRL-uri si n-am reusit sa vad numarul de inmatriculare :( ... Daca il vedeam, acu era simplu.

LE Zona in care l-am vazut este intersectia Drumul Sarii cu 13 Septembrie (stradutele din spatele blocurilor)

Editat de cosminium
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...