Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

Cum a spus si dealerul: programare in service/ test drive.

Sunet tehnic. :-))))

Iar daca vei avea si tu scurgere de ulei pe la simeringul cutiei de viteze va fi clar ca nu e un "sunet tehnic" acolo.

La mine tocmai ce s-a înlocuit acel simering. Te anunt daca va mai apărea scurgerea. (eu cred ca va mai aparea)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Anunta-ne si daca a disparut zgomotul... :) Daca banuiesti "ca va mai apare", nu ar rezulta intr-un bug de proiectare? Daca nu, oare CV-CT-cardan nu sunt la fel ca la modelul anterior...? Acolo nu am vazut reclamata problema similara...

Intre timp VC a fost sesizata... asteptam cele 24 de ore...

"Sunetul tehnic" este de fapt asa-folositul in service-uri: "zgomot tehnologic", o scuza folosita de puturosi sa nu caute cauza exacta a zgomotelor. In literatura de specialitate, zgomotul tehnologic este constant, se manifesta le fel la miscarea organelor de masini, orice fluctuatie +/- 10% e altceva, e problema!

Editat de ninoniculescu
completare
Link spre post

Luni dimineata la 7:00 am programare constatare zgomot 'polizor unghiular', va trebui sa ies pe A3 sa pot ajunge intr-a 5-a, a 6-a in plaja de turatii 1750-2100 rpm... In celelate trepte nu am sesizat zgomotul... VC asteapta detalii pentru a implica Serviciile Tehnice, voi cere raport detaliat de la constatare, cu semnatura ca siguranta circulatiei nu este pusa in pericol (sunt patit cu cardan rupt la 130 km/h de la vibratii cruce cardanica...). Nu obtin hartiile cerute, actionez pe cai ne-amiabile. Va tin la curent, pana atunci "mi-am programat" un drum de aproape 400 km pe la Valcea sa mai fie ceva kilometri la prima intrare in service. :grin:

Multumesc pentru atentie!

Link spre post

Dupa un traseu Otopeni-Rm. Valcea-Olanesti-Rm. Valcea-Otopeni (pe Dealu' Negru), sunt incantat de masinuta, consum mixt 7.3 pe 320 km, clima pe AUTO tot timpul, in conditiile mersului doar cu 1-a bara la bara pe kilometri intregi pe Dealu' Negru si pe A1 la intrare in Buc (carambol pe sensul catre Buc aseara, masini multe trase pe banda de urgenta si romanasii stau si belesc ochii, ba mai mult unii chiar opreau degeaba ii indemna politia sa circule... - suntem neam prost, clar). Am folosit si regulatorul de viteza, e ok chiar daca nu stie la coborare in panta sa reactioneze (nu am facut frana de motor sa nu trec de 3000 rpm) sau cand franez, dupa franare sa revina singur... Masina franeaza bine, insa la frane puternice se vede ca pe spate sunt tamburi, se lasa de bot cam mult. Sta foarte bine pe curbe, modul 4x4 AUTO a fost setat tot timpul, dar asta se datoreaza si suspensiei noi. Lumini bune fata de ce am condus eu pana acum... Nu imi plac niste vibratii in masina si in volan pe la 128-130 km/h, pareau de cardan, sau  de la calitate asfalt autostrada sau de la echilibrare pneuri... chiar nu erau permanente, dar erau si nu am putut realiza de unde provin... Cel mai mult ii place masinutei la 126 km/h intr-a 6-a cu regulatorul de viteza activat = consum 6.2 l/100 km, 3 persoane, putine bagaje, clima AUTO.

Ca si confort, trebuie alta cotiera si m-a cam durut piciorul drept putin (am 1.80), nu realizez inca daca este de la pozitia inalta a scaunului, nu mi s-a mai intamplat la alte masini... Atmosfera si temperatura buna, ciudat un pic ca AC sta cuplat pe AUTO cand afara erau 22 grade si eu am dat temperatura maxima incalzire... in fine...

Ca imbunatatiti am luat un covoras portbagaj Hornbach cu 42 RON, nu acopera 100%, e mai lat putin si mai scurt putin, nu are margini ridicate, dar nu are miros si e moale, imi place. Am luat si vaselina neutra de la acelasi Hornbach si am uns tot ce insemna balamale, din fabrica au dat unde au vrut ei, total aiurea. Greu de ajuns la balamalele capotei,  trebuie ceva pulverizator acolo... Am luat si niste material anti-alunecare sa pun prin torpedou si spatii de depozitare usi, nu e autocolant, cand aspir va trebui a fiu atent...

Problema cu 'huruitul' transmisiei: zgomotul parca s-a mai atenuat, este prezent cum ziceam in subturare a 5-a a 6-a, acum in jurul 1600-1900 rpm, mai pregnant in sarcina (urcare panta, masina incarcata...). Cum am promis, masina este deja in service de azi dimineata, dupa-amiaza un inginer Dacia-Renault vine sa vada ce-si-cum. Va tin la curent.

Multumesc.

Link spre post

Vibrațiile (usoare) le am si eu undeva intre 120-130 km/ ora. Am sa vad cand trec pe rotile de iarna (am jante separate). De asemenea, si pe mine ma doare piciorul drept (am 1.82) la un drum mai lung. :) 

Asteptam vesti (bune!) de la tine pe partea cu zgomotul din viteza 6. 

Link spre post

ai luat Duster sa mergi cu tr1 ? :)))) vinde o cat mai iei ceva  pe ea.

regulatorul de viteza e una, hill descend alta. ( cred ca ai pe masina ta si optinea asta).

tamburi pe spate si ti-ai dat seama ca nu franeaza bine ?:)) stii cred ca in franare se muta distributia de mase.

ABS-ul a intrat?

faruri - sunt ok, personal simt nevoie de ceva mai "tare"dar fiecaredupa cum e obisnuit.

drumuri bune

Link spre post
  • Mak locked și unlocked this topic
  • Mak locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...