Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am un prieten care are aproape 400.000 km cu 0.9 tce in regim taxi, oare ala ce o fi facut de l-a tinut atata motorul? Si in km astia a schimbat doar  de 2X  bobinele de inductie. dar bine aici e vorb

Cei care contestati vehement motorizarea asta, ati fost de curiozitate sa o testati ? Sau vorbiti din avion, singura baza concreta fiind "EXPERIENTA VASTA", impreuna cu "datele" de pe diverse sit

nu astepta suturi. iti respectam pararea dar n-o impartasim ca idee ( am mai povestit) - si eu eram adeptul "vechiturilor" si vin de pe o Toyota rav4. draguta insa motororizarea 1.33 e ce tr

Posted Images

Ma gandesc sa achizitionez si eu Duster cu GPL...dar m-ar prinde bine un feed-back pozitiv de la cineva care poseda deja aceasta masina...Initial ma gandeam la ceva la acelasi pret( ca. pana in 14.000 de Euro) dar SH ....dar cred ca ar fi mai bine sa cumpar o masina locala( din patriotism;)....

Dar totusi vreau un impuls ca masina e ok dpdv, mecanic, ca are putere suficienta la o depasire normala .

Multumesc celor care nu ma ignora ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu-i vorba de mașină locală, este alegerea ta între un auto sh și unul nou. Citește mai multe topicuri și fă-ți părerea singur, întotdeauna vor fi unii care blamează GPL și ceilalți care-și laudă mașina. 

Link spre post

@veronika

Du-te și fă test drive. Așa vezi în realitate daca mașina trage sau nu, dacă poți depăși sau nu. Unele chiar ți-o pot da o săptămână în teste, contracost desigur. 

Iar la partea de fiabilitate, de abia peste 2-3 ani poți să primești un feedback relevant sau când ajunge cineva în jurul la 120.000 km.

Chiar și așa, nu am auzit nimic rău de ea, ba din contra, numai de bine, km de la care s-a raportat fiind în jurul la 30.000. 

• Like 3
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
  • 2 months later...

Of, of, of! Jalnică ofertă pentru cei care aspiră la un Duster.

Motor de 1 litru care are posibilitatea alimentării cu GPL. Marele fâs!

Motor în 3 cilindrii pentru un SUV! Poate pentru Matiz era bun.

La  MOL scrie negru pe alb că cifra octanică a GPL-ului comercializat este cel puțin 90.

Cred că mai nimerit ar fi fost să scrie că cifra octanică a GPL este aproximativ 90.

Având în vedere că performanțele mersului cu GPL scad performanțele motorului cu aprox. 7%.

Deșteptul promite și prostul trage speranțe deșarte!

Cum poți să ai performanțe mai bune pe GPL decât pe benzină? 

Pentru mine este o mare enigmă!

Am cel puțin 100.000 Km parcurși cu un Sandero 1.6 mpi care este echipat cu sistem GPL. Euro 5.

Nu aș cumpăra un Duster cu astfel de motorizare pe GPL.

Nici nu aș da Săndelul pe un asemenea model de Duster.

Cu toate că intenționez în viitorul apropiat să achiziționez un Duster 4x4.

Mai degrabă m-aș orienta spre un model mai vechi (2015-2018) DCI, cu toate că sunt un benzinar convins.

Acest model de Duster este un model scremut, pentru a îndeplini politica reducerii consumului de carburant.

Cam aici se regăsește această motorizare.

Acum aștept șuturile de rigoare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...