Sari la conținut

Postări Recomandate

Numai motoare scremute vom vedea de acum incolo. S-au dus vremurile bune in orice domeniu, nu numai auto...

Cine nu crede, sa se uite in jur :face-screaming:.

Editat de Ben2020
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am un prieten care are aproape 400.000 km cu 0.9 tce in regim taxi, oare ala ce o fi facut de l-a tinut atata motorul? Si in km astia a schimbat doar  de 2X  bobinele de inductie. dar bine aici e vorb

Cei care contestati vehement motorizarea asta, ati fost de curiozitate sa o testati ? Sau vorbiti din avion, singura baza concreta fiind "EXPERIENTA VASTA", impreuna cu "datele" de pe diverse sit

nu astepta suturi. iti respectam pararea dar n-o impartasim ca idee ( am mai povestit) - si eu eram adeptul "vechiturilor" si vin de pe o Toyota rav4. draguta insa motororizarea 1.33 e ce tr

Posted Images

În mod sigur ai dreptate.

În viitorul apropiat posesorii motoarelor mari vor plăti impozit mai mare.

”Poluatorul plătește!” Deja am fost informați și atenționați.

Un motor de 1000 cm3 va rezista 150.000 -200.000 Km, oricât de protejat și de îngrijit ar fi.

Dacă o persoană activă, căruia îi plac drumețiile și drumurile, parcurge 40 - 50.000 Km/an,  în 4-5 ani va da Dusterul la rabla.

Stresantă va fi ultima perioadă când nu știi când te va lăsa motorul.

După părerea mea, încălzirea globală este parte a unui fenomen ciclic în istoria Terrei.

Fenomenul este similar valurilor de glaciațiuni care au avut loc.

Poluarea actuală accentuează fenomenul de încălzire globală cu doar 10 - 15%.

Mâine, poimâine va fi instituită și taxa pe ”fumărit”.

Link spre post

nu astepta suturi. iti respectam pararea dar n-o impartasim

ca idee ( am mai povestit) - si eu eram adeptul "vechiturilor" si vin de pe o Toyota rav4.

draguta insa motororizarea 1.33 e ce trebuie. se vede clar tehnologia actuala.

adapteaza -te schimbarii.

.btw..cel de 1 e super motor.+ gpl = love.

• Like 3
  • Haha 1
Link spre post

Am citit toate ”șuturile” mai mult sau mai puțin ironice și spre mare dvs surpriză ... mi-au plăcut. Ați reacționat prompt.

Încă nu am ajuns în stadiul să am numai păreri retrograde și ochelari de cal. Fie că vrem, fie că nu vrem, trebuie să ne adaptăm noului. 

Constructorii de autoturisme din Europa  sunt angrenați într-un program de reducere a poluării generate de auto. De aici și performanțele care privesc scăderea poluării, E1, E2, ...E5, E6.

S-a trecut și la scăderea cilindreei motoarelor, au intrat în horă turbinele, motorizarea hibridă și apoi cea electrică. Nu avem cum să ne împotrivim evoluției.

Acest proces mi se pare cam forțat și nu este foarte bine pus la punct. Programul de reducere a emisiilor cu efect de seră ar trebui să fie mai lent, mai bine etapizat. Asta este părerea mea.

Nu trebuie uitat faptul că motorizarea 1.2 consuma ulei încă din perioada rodajului. Posesori de Duster cu această motorizare s-au plâns de acest aspect. Cei care au montat sistemul de alimentare cu GPL au acuzat costul ridicat și au mai constatat că motorul păpa un amestec de benzină+GPL. Cam pe aici se poate vedea progresul forțat (scremut).

Este evident faptul că nu voi mai putea circula foarte mult timp cu actualul bibiu din dotare, mai devreme sau mai târziu va trebui să mă orientez spre altceva. Nu am nici o îndoială în această privință. 

Până atunci am dreptul să privesc cu un ochi critic diferitele motorizări, după ce mă voi fi procopsit cu un Duster cu o anumită motorizare, va trebui să mă adaptez din mers și să tac mâlc.

Cu stimă!

Link spre post

O mica observatie..Consumul mixt de benzina plus GPL nu.l constati dupa montarea inst.de GPL.Daca iti faci temele inainte vei afla ca toate masinile cu inj.directa consuma combinat..Nu.i Dusterul mai cu mot.Pretul instalatiei ti.l asumi..

Link spre post
Acum 5 ore, Sandel a spus:

Am citit toate ”șuturile” mai mult sau mai puțin ironice și spre mare dvs surpriză ... mi-au plăcut. Ați reacționat prompt.

Încă nu am ajuns în stadiul să am numai păreri retrograde și ochelari de cal. Fie că vrem, fie că nu vrem, trebuie să ne adaptăm noului. 

Constructorii de autoturisme din Europa  sunt angrenați într-un program de reducere a poluării generate de auto. De aici și performanțele care privesc scăderea poluării, E1, E2, ...E5, E6.

S-a trecut și la scăderea cilindreei motoarelor, au intrat în horă turbinele, motorizarea hibridă și apoi cea electrică. Nu avem cum să ne împotrivim evoluției.

Acest proces mi se pare cam forțat și nu este foarte bine pus la punct. Programul de reducere a emisiilor cu efect de seră ar trebui să fie mai lent, mai bine etapizat. Asta este părerea mea.

Nu trebuie uitat faptul că motorizarea 1.2 consuma ulei încă din perioada rodajului. Posesori de Duster cu această motorizare s-au plâns de acest aspect. Cei care au montat sistemul de alimentare cu GPL au acuzat costul ridicat și au mai constatat că motorul păpa un amestec de benzină+GPL. Cam pe aici se poate vedea progresul forțat (scremut).

Este evident faptul că nu voi mai putea circula foarte mult timp cu actualul bibiu din dotare, mai devreme sau mai târziu va trebui să mă orientez spre altceva. Nu am nici o îndoială în această privință. 

Până atunci am dreptul să privesc cu un ochi critic diferitele motorizări, după ce mă voi fi procopsit cu un Duster cu o anumită motorizare, va trebui să mă adaptez din mers și să tac mâlc.

Cu stimă!

Salut

Nu cred ca ai mai fost atent in ultimul deceniu.motoare mici si "turbate"sunt pe piata de o groaza de vreme(ex .fiat.1.4 .100 cp si 175 cp:)) ).in rest ma bucurnsa vad ca ne ai testat reactiile.Doamne ajuta

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...