Sari la conținut

Indicator combustibil

Postări Recomandate

Salut.Eu am patit.o de doua ori.Am dat reset nu am rezolvat.Am facut plinul la rezerzor si am mers doi km,dupa care indicatorul de bord si.a revenit.A ramas plutitorul blocat pt.ca am parcat.o cu roata spate pe un dâmb de piatra,mai multe ore.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 6 months later...
  • Răspunsuri 45
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna, am un duster 1,5 diesel 4wd 2019, 2500 de km la bord si indicatorul nu se mai ridica la alimentari, e cam la jumatate desi rezervorul e full. Am alimentat de doua ori fara sa vad modificari, cob

Eu, personal, la al meu duster, când forțez alimentarea, după primul click la pompa, al doilea, al treilea click, îmi rămâne blocat indicatorul de carburant pe bord, dacă alimentez normal, pana la pri

Si la un Sandero Stepway 0.9 tce, MY2019, am intalnit problema asta. Dupa o resetare a computerului de bord finalizata cu rezultat pozitiv doar pe termen scurt, maine va merge din nou in service fiind

Posted Images

• 2 years later...

Eu am scos si bagat la loc siguranta de la indicator bord si s-a resetat la loc. Am observat ca dupa 3 alimentari fara sa adaug peste clic motorina a indicat iar mai putin si am scos din nou rezistenta. Ca sa evitam bani la service mai merge asa o romaneasca cu rezistenta din cand in cand 

Link spre post
  • 1 year later...

Sper ca am gasit topicul potrivit.
La vechiul PH1 aveam pe computerul de bord valoarea in litri consumati de la ultimul reset (trip).

Exista posibilitatea si la Duster 2 (HJD) sa am aceasta informatie ? ( L consumati de la ultimul reset)

Deocamdata este doar consum, mediu, instant si autonomie estimata.

Multumesc!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...