Sari la conținut

Sugestie anvelope all season, 215/65 R16 98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nokian Weatherproof SUV

Scuze, nu mi-am propus sa fac misto  dar am considerat necesare cateva precizari legate de all season si all terain iar marcile secundare la care m-am referit nu sunt "opinci low-cost facute prin Chin

Dincolo de mistoul tau gratuit, faptul ca am urcat la Straja pe zapada pana la parcarea de sus se pune? Mai mult de atat nu am la ce sa ma aventurez la ce folosesc eu masina. Am multi colegi cu Cro

Posted Images

Anvelopa care are clasa A la gradul de aderenta pe umed/franare pe umed.

Depinde foarte mult in ce conditii mergi de obicei, astfel ca acea clasa A o sa se transforme la un moment dat ba in B, poate C sau chiar mai jos. 

In plus, clasele date de catre "magazinele de specialitate" sunt pur si simplu depasite, cel putin o parte din ele - vezi aici

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Crossclimate+ are varianta atat pentru turisme cat si pentru SUV, credeam ca se subintelege ca recomand varianta pentru SUV-uri dupa cum se poate vedea si in link.

Crossclimate+ sunt mai noi decat Crossclimate. A nu se confunda cu Agilis Crossclimate+ care sunt pentru utilitare.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...