Sari la conținut

Sugestie anvelope all season, 215/65 R16 98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nokian Weatherproof SUV

Scuze, nu mi-am propus sa fac misto  dar am considerat necesare cateva precizari legate de all season si all terain iar marcile secundare la care m-am referit nu sunt "opinci low-cost facute prin Chin

Dincolo de mistoul tau gratuit, faptul ca am urcat la Straja pe zapada pana la parcarea de sus se pune? Mai mult de atat nu am la ce sa ma aventurez la ce folosesc eu masina. Am multi colegi cu Cro

Posted Images

Eu imi cumpar anvelopele de pe www.anveloshop.ro pe care il recomand cu incredere.

Nu ai sa gasesti CrossClimate+ SUV pentru denumirea asta o gasesti doar la prima generatie CC unde ai "CrossClimate" pentru turisme si "CrossClimate SUV" pentru SUV-uri.

La a doua generatie, "CrossClimate+" ai aceeasi denumire atat la turisme cat si la SUV-uri insa sunt produse diferite dupa cum poti vedea si in printscreen, cel cu 516,9 lei e pentru turisme, cel cu 525,9 lei e pentru SUV-uri:

2019-10-31_10h20_37.png

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CrossClimate. Excelente pe asfalt uscat, ud, la franare brusca pe ud masina ingheata. Totusi la zapada mare mai mult sau mai putin afanata cam aluneca....Le am din octombrie 2016, 24 mii km. Adancimea striurilor este mica. In munte, iarna e bine sa ai si lanturi !

Link spre post

@mazarin,

Am gasit asta aici:
https://www.e-pneu.ro/blog/alegerea-corecta-anvelopelor/

Pentru turisme si microbuze, pastrarea in limita a 3% a schimbarii diametrului e de dorit. Pick-up-urile si SUV-urile sunt construite sa permita diferente de pana la 15%. Cele mai multe dimensiuni pot fi calculate. Pentru mai multe informatii, urmariti articolul tehnic “Cum se calculeaza dimensiunea anvelopei”

Chiar daca 3 procente pot parea foarte putine, in realitate asta inseamna o diferenta de pana la ¾ toli sau aproximativ 20 mm.

Pentru o acuratete si mai mare a procesului de selectie, a fost dezvoltat un sistem denumit „Plus Sizing”. Folosim Plus Sizing pentru a lua in considerare diametrele anvelopelor disponibile si apoi sa selectam latimea potrivita, care asigura o capacitate de incarcare adecvata. Pastrarea diametrului total al rotii, ajuta la acuratetea datelor legate de viteza, care intra in computerul de bord.

Editat de Kidu
Link spre post

@Kidu, nu prea m-am lămurit. Eu nu am de gând să schimb dimensiunile cauciucurilor. Merg doar pe cele trecute în cartea de identitate. În aceste condiții nu se pune problema nici de 3%, nici de 15%. Mulțumesc oricum pentru ajutor.

Editat de Mazarin
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...