Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

Listele de inscriere s-au inchis pentru ca trebuie sa trecem la productia materialelor pentru eveniment.

cei inscrisi vor primi (gratuit):

- stegulet auto,

- diplome de participare,

- ecuson personalizat,

- numere pentru auto (pt geamurile laterale),

- diverse alte materiale,

- vor fi inscrisi la concursurile cu premii,

- vor participa la degustarea de vinuri/vor primi gratuit vin la cina de sambata seara

cei care vor veni ulterior nu vor putea beneficia, insa, de aceste facilitati pentru ca dimensionarea cantitatii acestora e facuta pe baza listei actuale.

desigur ca toti sunt bineveniti ca si "spectatori" si "insotitori" ai grupului nostru acolo unde ne vom deplasa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Buna ziua,

Cu cine trebuie sa vorbesc daca vrem sa mai venim vreo 2-3 vehicule?din partea RTR TITU daca primim aprobarea.

Spectatori nimic mai mult deoarece am aflat tarziu de aceasta actiune si am dori macar sambata sa venim cand urcati la Bolboci sau daca gasim cazare probabil vom ramane pana duminica.

sunteti bineveniti!

dati-mi totusi un e-mail la evenimente@forumduster.ro sau la narcis.costache@asociatiaclubduster.ro ca sa luam apoi legatura telefonic si poate clarificam anumite detalii.

Narcis Costache

Aveti mail.O zi buna

Link spre post

Atentie nu va riscati asa cum a fost recomandat sa plecati fara lanturi , lopata metalica si eventual o shufa este un minim obligatoriu. Va spun asta pt. ca eu am patit asta aseara chiar in Bucuresti dupa ce culmea am ajutat 3 masini sa iasa din zapada am ramas in plina strada la ora 2 noaptea si pe viscol.

Daca prinzi gheatza sub zapada o sa vezi ca se invart rotile in gol poti avea super anvelope in cazul asta cred ca doar lanturile ne pot salva.

Aici vin si cu intrebarea : sa raman doar cu lanturile doar pe fata sau sa imi mai iau o pereche si pe spate. Ce parerea aveti sincer dupa ce am patit aseara ma bate gandu sa imbrac toate anvelopele cu lanturi.

Un mic pont in cazul in care si ramai singur fara ajutor (desi acum la iesire nu o sa fie cazu) o bagi in viteza (chiar daca patineaza si se invart toate 4 rotile) te dai rpd jos si o ajuti cu balans sau cum potzi iar cand vezi ca a prins si a plecat de pe loc te-ai aruncat repede in ea. Este singura solutie de ajutor.

Sa speram ca nu va fi nevoie :)

Salutare,

George Chinezu

GXR-u

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...