Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor, editia II, feb 2012

In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?  

22 membri au votat

1. 1. In ce localitate sa organizam Intalnirea Nationala din februarie 2012?

• Bran-Moeciu
      9
    • Lepsa
      2
    • Paltinis
      0
    • Bolboci
      11

Postări Recomandate

• Răspunsuri 315
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

forte frumos.ma bucur ca acest eveniment aluat asa amploare felicitari organizatorilor.si tot o data imi pare ca nu pot sa particip

Ti-am mai spus .Participi prin micii hight quality pe care-i produci.Printr-un inimos din echipa fondatorilor ACD ridicam marfa de la macelaria d-voastra normal contra cost dar cu dicount( 8-) ).Apropo ce fel de reteta ai ca eu am vorbit cu un micar adevarat ce vindea intr-un targ saptamanal si mi-a spus ca cei originali se fac din carne de manzat cu ceva seu de oaie si usturoi.Liantul tocăturii este zeama de la oasele aceluiasi manzat ce se fierb cu articulatii cu tot si devine ca o gelatina.Cică la cantitati mari usturoiul îl curata doar de mustați si pamânt si-l trece ca atare prin masina de tocat.Mathale cum prepari somonul afume, ăăăă pardon micii?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alte posibilitati de cazare, dupa Bolboci, la Padina, mergand pe coada lacului. Drumul este dezapezit in general, de cei care au Hotelul Pestera si pensiunile din Padina:

1. http://www.pestera.ro/ro/preturi

2. http://www.cazarevacanta.ro/cazare/vila ... -dambovita

3. http://www.cabana-padina.ro/

Mai sunt si altele in zona Padina, pentru toate buzunarele si cerintele inclusiv la schit presupun .... 8-)

Link spre post
forte frumos.ma bucur ca acest eveniment aluat asa amploare felicitari organizatorilor.si tot o data imi pare ca nu pot sa particip

Ti-am mai spus .Participi prin micii hight quality pe care-i produci.Printr-un inimos din echipa fondatorilor ACD ridicam marfa de la macelaria d-voastra normal contra cost dar cu dicount( :P ).Apropo ce fel de reteta ai ca eu am vorbit cu un micar adevarat ce vindea intr-un targ saptamanal si mi-a spus ca cei originali se fac din carne de manzat cu ceva seu de oaie si usturoi.Liantul tocăturii este zeama de la oasele aceluiasi manzat ce se fierb cu articulatii cu tot si devine ca o gelatina.Cică la cantitati mari usturoiul îl curata doar de mustați si pamânt si-l trece ca atare prin masina de tocat.Mathale cum prepari somonul afume, ăăăă pardon micii?

la partea cu usturoiul asa se procedeaza. ciit timp tiar lua sa cureti 15 capatini de usturoi bine acum depinde si de cantitatea de carne.reteta e secreta :D si sint multe iar la parte cu zeama de oase la mici in maxim 2 zile trebuie vinduti. cu dusty am vorbit iam zis sa treca pela mine cind pleca la intlnire sa treca sa ia mici pentru ca nu vreau sa iti apara ce unflaturi 8-)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...